Znam Nastasića, to ne liči na njega! Neko stoji iza Matije i Luke, nisu to oni sami smislili!
Foto: Dado Đilas

Bivši selektor se oglasio

Znam Nastasića, to ne liči na njega! Neko stoji iza Matije i Luke, nisu to oni sami smislili!

Javnost je i dalje podeljena, jedni su na strani igrača, dok su drugi na strani selektora

Objavljeno: 13:03h

Trese se srpska fudbalska javnost i dalje posle javnih istupa Luke Milivojevića i Matije Nastasića koji su poručili da neće igrati za reprezentaciju Srbije, makar ne dok je selektor Mladen Krstajić.

Dvojica itekako kvalitetnih fudbalera su javno iznele niz optužbi na račun selektora i njegovih pomoćnika, a sve to nakon što su javno oni isprozivani i nisu se našli na poslednjem spisku nacionalnog tima za takmičenje u Ligi nacija.

Po ovom pitanju je imao šta da kaže i nekadašnji reprezentativac, selektor i fudbalski funkcioner Milovan Đorić, koji je i sam imao situaciju da igrač zbog njega odbije da igra za reprezentaciju, o čemu više možete čitati OVDE.

Milovan Đorić je podržao Mladena Krstajića
Milovan Đorić je podržao Mladena Krstajića foto: Nebojša Mandić

- Neukusno je da njih dvojica u tako pričaju u ovom trenutku. Nastasića poznajem još kao dečaka, prošao je sve reprezentativne selekcije, takve reči ne liče na njega, očigledno da neko stoji iza njegovih izjava. Luku manje znam, ali cenim ga kao igrača. Obojica su izabrala pogrešan put. Trebalo je da sve što imaju kažu selektoru u direktnom razgovoru, da pričaju i pokušaju da se dogovore, odnosno da tek u suprotnom slučaju napuste reprezentaciju. Ovako, sami su sebi zatvorili vrata državnog tima. Žao mi je posebno Nastasića, on je 1993. godište, takvi igrači nama trebaju - rekao je Đorić u intervjuu za "Žurnal".

Đorić je podržao Krstajića i poručio da na njegovom mestu ne bi ni on "ustuknuo ni za centimetar", te da bi i oni za njega bili otpisani.

- Ne mora selektor stalno da objašnjava nekome zašto ga je pozvao ili nije. Sa Nastasićem je situacija drugačija nego sa Milivojevićem. On je bio povređen na Mundijalu. Vidim da sad igra za Šalke. Ponavljam, plašim se da to nisu oni sami smislili.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.