Čuli smo da ima nekih problema s glavom: Propao transfer Sume u Izrael?!
Foto: Starsport©

Izraelci prekinuli pregovore

Čuli smo da ima nekih problema s glavom: Propao transfer Sume u Izrael?!

Gvinejski reprezentativac još čeka razvoj situacije sa selidbom u Makabi, a ona je trenutno nepovoljna za njega i Partizan

Objavljeno:

Taman su u Partizanu pomislili da će se otarasiti najskupljeg i verovatno time i najvećeg promašaja kluba u istoriji Sejdube Sume, ali izgleda da to neće ići baš tako lako.

Najnovije informacije iz Izraela kažu da su do čelnika Makabija iz Haife stigle informacije da Gvinejac ima mentalnih problema i zato su istog trenutka prekinuli pregovore i odustali od njegovog angažovanja.

Zbog straha da neće moći profesionalno da se posveti svojim profesionalnim obavezama u izraelskom klubu su odlučili da potraže neko drugo rešenje, a kao jedno od njih im je iskočio "srpski Švajcarac" - Darko Jevtić.

Darko Jevtić bi umesto Sume mogao da stigne u Makabi
Darko Jevtić bi umesto Sume mogao da stigne u Makabi foto: Profimedia

Momak koji se jedno vreme pominjao i kao pojačanja Crvene zvezde i Partizana koji nisu imali dovoljno novca za njega, sada je znatno jeftiniji i poljski Leh, čiji je član ima niže novčane zahteve.

U slučaju da im se i to izjalovi, treća opcija bi im bio nekadašnji veliki holandski talenat Adam Maher koji je nestao sa fudbalske mape i trenutno je bez kluba, a ima ponude nekoliko turskih klubova.

Što se, pak, Sume tiče, šanse da se ipak on obre u Izraelu i dalje postoje, pogotovo što Partizan želi što pre da se otarasi njega i njegove godišnje plate od pola miliona evra.

Prelazni rok u većini zemalja je završen, a u Izraelu će trajati do 17. septembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.