KAKO ODABRATI NAJPOVOLJNIJI KREDIT? Možda vam ovi saveti pomognu!
Foto: Profimedia

iskoristite ponudu

KAKO ODABRATI NAJPOVOLJNIJI KREDIT? Možda vam ovi saveti pomognu!

Svim zainteresovanim klijentima koji u periodu od 31. avgusta do 31. oktobra podnesu zahtev, Vojvođanska banka odobrava pozajmicu po specijalnim uslovima

Objavljeno: 12:13h

Otišli ste na zasluženi godišnji odmor, sa istog se vratili odmorni i potpuno relaksirani. Ipak, na jednu stvar verovatno ste zaboravili... Otplaćivanje letovanja, televizora, i automobila samo su deo vaše mesečne obaveze koju prate računi za struju, vodu, komunalije, telefon...

foto: Shutterstock

A ako na to dodate i prljave zidove koje do sada niste primetili da bi trebalo okrečiti, početak školske godine koji takođe iziskuje nezanemarljiv trošak.... čini se da rešenja nema.

Tako se nađemo u rascepu između želja i obaveza sa sve onim pitanjem kako skrpiti od prvog do prvog, jer novac definitivno ne raste na grani.

Srbin u takvoj situaciji poseže za kreditom. Banaka i reklama ima milion ali treba odabrati najpovoljniju, a i plata nije bog zna koliko velika...

foto: Profimedia

Kada pogledate, mnoge banke su izašle sa raznim ponudama, treba izabrati pravu, sagledati sa više aspekata šta se nudi a šta je baš vama potrebno i onda doneti odluku gde uzeti kredit.

Vrsta kredita birate sami, sa fiksnom ili promenljivom kamatnom stopom na duži ili kraći period otplate, bez definisane namene ili za refinansiranje postojećih kreditnih obaveza. Kako god vi želite?! Pa to je sjajno, prava muzika za Vaše uši i za prazan džep i prispele obaveze. Ipak treba naći nešto tako, jer je poenta u: "Možeš! Kupi, plati, i sve to bez stresa!"

Sve je to lepo, ali za kredit treba depozit, gde da ga nađem?!

Vojvođanska banka ima u ponudi kredite koji se odobravaju bez depozita ili učešća, u maksimalnom iznosu do 15.000 evra, u dinarskoj protivrednosti i rokom otplate do 120 meseci, sa promenljivom kamatnom stopom kao i sa fiksnom kamatnom stopom tokom prvih 60 meseci otplate. Odobravaju se bez definisane namene ili sa namenom refinansiranja postojećih kreditnih obaveza uz mogućnost isplate dodatne gotovine.

Svim zainteresovanim klijentima koji u periodu od 31. avgusta do 31. oktobra podnesu zahtev, Vojvođanska banka odobrava pozajmicu po specijalnim uslovima – bez troškova obrade zahteva.

Ovom specijalnom promo ponudom obuhvaćen je i kratkoročni keš kredit koji se odobrava na period do 12 meseci u maksimalnom iznosu do 350.000 dinara.

foto: Profimedia

Ukoliko ste sada pomislili „Jao, pa ja nisam u Vojvođanskoj banci“, to ne smatrajte preprekom. Ova specijalna ponuda namenjena je kako postojećim, tako i novim klijentima koji svoja primanja prebace u Vojvođansku banku.

Samo 15 minuta od ulaska u banku i podnošenja zahteva za kredit deli vas od odgovora da li je kredit predodobren. Nema znojenja, nema čekanja, nema stresa. Odmah znate na čemu ste!

Ukoliko je ovo ponuda koja je BAŠ VAMA potrebna (a kome pa finansijska injekcija ne dođe dobro), pozivamo vas da je iskoristite – što pre!

Za sve što vam nedostaje!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.