ESPRESO TVITER: Tviteraši napali Ilieva, pominjali mu i Vučića! Vi što pišete to, stvarno ispadate smešni, da ne kažem RETARDIRANI! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

POZNATI ČITAJU TVITOVE O SEBI

ESPRESO TVITER: Tviteraši napali Ilieva, pominjali mu i Vučića! Vi što pišete to, stvarno ispadate smešni, da ne kažem RETARDIRANI! (VIDEO)

Gost stalne rubrike portala Espreso.co.rs bio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev, i to u jeku prelaznog roka, ali i priprema za meč crno-belih sa Rudarom iz Pljevalja

Objavljeno:

U jeku priprema za utakmicu između Partizana i Rudara iz Pljevalja (3:0 prvi meč u Nikšiću) u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev uspeo je da odvoji vreme za kratak tematski Espreso Intervju, ali i za vašu omiljenu formu u našoj produkciji - Espreso Tviter.

Iako ne koristi ovu društvenu mrežu, kako i sam kaže, uhvatio se u koštac sa "tviterašima" i njihovim negativnim, pozitivnim, osuđujućim, pa ponekad i agresivnim porukama.

Logično, kako oni nisu imali milosti za njega, i posao koji radi u Partizanu, tako u nekim situacijama ni on nije imao nimalo simpatije za njih, pa je bilo i poprilično odsečnih replika upućenih autorima "tvitova" u kojim se ocenjuje/osuđuje njegov rad u taboru crno-belih.

Pogledajte kako se bivši napadač Mesine, Đenove, PAOK-a, Visle snašao u borbi sa nemilosrdnom internet zajednicom.

Za vikend očekujte i intervju sa čovekom zaduženim za ono što leti i zimi najviše zanima navijače - transfere! Ko će doći, ko će otići, na kojim pozicijama če se crno-beli gotovo sigurno pojačavati, ali i "olakšavati" i puniti sopstveni budžet pročitajte samo na Espreso.co.rs ovog vikenda...

BONUS VIDEO: Tuča Delija na Severu na meču Zvezda-Spartaks

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.