LEONARDO I PARTIZAN - PONOVO ZAJEDNO!? Oglasio se Iliev, evo šta kaže o vraćanju najboljeg stranca u istoriji kluba! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

GROBARI NA NOGAMA

LEONARDO I PARTIZAN - PONOVO ZAJEDNO!? Oglasio se Iliev, evo šta kaže o vraćanju najboljeg stranca u istoriji kluba! (FOTO)

Kad god se njegovo ime pomene, Jug upadne u ekstazu,

Objavljeno:

Omiljeni stranac u istoriji crno-belog tabora - Leonardo da Silva Souza, mogao bi ponovo da se nađe u dresu Partizana!

Prema rečima Ivice Ilieva u ekskluzivnom razgovoru za Espreso.co.rs, koji ćete moći da pročitate tokom vikenda (u četvrtak ispratite kod nas na portalu kako sportski direktor kluba iz Humske čita tvitove o sebi), ta opcija i dalje postoji.

Ivica Iliev
Ivica Iliev foto: Filip Plavčić

- Kao što se zna, mnogo bismo voleli da vidimo Leonarda u svojim redovima opet, ali pitanje je koliko je to realno da se dogodi baš ove sezone. Ništa nije isključeno, ali on je odbio nekoliko unosnih ponuda, duplo ili više od duplo unosnijih od onoga što mi možemo da mu ponudimo, ali videćemo... Lepo je što se on uvek rado seća Partizana, tako da, ko zna... - rekao je Ivica Iliev za Espreso.co.rs.

A, o ostatku prelaznog roka u Humskoj, kao i planovima Partizana za dalji tok ove sezone, moći ćete da pročitate na našem sajtu tokom vikenda.

BONUS VIDEO: Evo šta su mlade košarkašice Srbije rekle posle osvajanja evropskog srebra

(A.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.