Sergej Trifunović zapalio region posle pobede Hrvata: Ispsovao žestoko hrvatskog novinara, a potkačio i Đuku zbog Noleta! (FOTO)
Foto: EPA/Abedin Taherkenareh/Fonet

Neki ga podržali, neki ne

Sergej Trifunović zapalio region posle pobede Hrvata: Ispsovao žestoko hrvatskog novinara, a potkačio i Đuku zbog Noleta! (FOTO)

Poznati glumac je putem Tvitera komentarisao plasman "vatrenih" u finale Svetskog prvenstva

Objavljeno:

Utakmica polufinala Svetskog prvenstva između Engleske i Hrvatske je izazvala ogromnu pažnju u srpskoj javnosti. Dugo se nije desilo da neki takav meč okupira pažnju srpskog stanovništva, a da nije direktan učesnik neka srpska reprezentacija, klub ili sportista.

Tokom čitave utakmice na "Lužnjikiju" u Moskvi su se živo komentarisala dešavanja, pogotovo na društvenim mrežama, a brojne javne ličnosti su iznosile svoje stavove i mišljenja.

Glumac Sergej Trifunović je na Tviteru svojim objavama uvek izazivao pažnju javnosti, kada je pisao o bilo kojoj temi, a sada je imao mnogo stvari da prokomentariše i u vezi sa utakmicom koju su dobili Hrvati.

On se najpre osvrnuo posle trijumfa Hrvata na vređanje narodnog poslanika Vladimira Đukanovića koji je javno vređao najboljeg srpskog sportistu Novaka Đokovića i sve ostale u Srbiji koji su navijali za Hrvatsku.

Potom se osvrnuo i na određene društvene fenomene u regionu koji su se pojavili prouzrokovani trijumfom "vatrenih", kao što je situacija u gradu Mostaru koji je strogo podeljen između hrvatskog i bošnjačkog stanovništva.

Na kraju nije propustio da prokomentariše ni skandaloznu izjavu hrvatskog reportera iz Zagreba koji je u živom uključenju u program HRT-a najavio nekakvu "Oluju nad olujama" za finale, a Trifunović je morao psovkom da ga brutalno isproziva zbog toga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.