OGLASIO SE VIDA O POZDRAVLJANJU BEOGRADA: Imam mnogo prijatelja Srba! Mi te razlike ne poznajemo, svi se volimo i poštujemo! (VIDEO)
Foto: AP

Objasnio o čemu se radi

OGLASIO SE VIDA O POZDRAVLJANJU BEOGRADA: Imam mnogo prijatelja Srba! Mi te razlike ne poznajemo, svi se volimo i poštujemo! (VIDEO)

Hrvatski defanzivac je poručio da nikoga nije želeo da vređa i da se redovno čuje sa Raćom Petrovićem i Aleksandrom Pantićem

Objavljeno:

Domagoj Vida upao je u najveću pažnju javnosti od svih hrvatskih fudbalera svojim gestovima posle četvrtfinalne utakmice između Hrvatske i Rusije kada je najpre uzvikivao poklič ukrajinske vojske "Slava Ukrajini", a potom i pozdravljanjem kafane "Beograd" u Kijevu.

U međuvremenu, Hrvatska je uspela da se plasira u finale Svetskog prvenstva pobedom nad Engleskom u Moskvi, a posle utakmice, hrvatski defanzivac je za "Mondo" objasnio na šta je tačno mislio kada je pozdravljao "Beograd".

- To je pre svega bio pozdrav kafiću 'Beograd' koji je u Kijevu. Ja sam tamo bio pet godina i stekao sam puno prijatelja. Tamo se okupljaju naši, Balkanci, i njima je išao taj video i na kraju moram da kažem da mi je žao što je ispalo problematično sve to. Nisam nikoga hteo uvrediti, pogotovu ne Ruse. Bio sam tamo dugo, pet godina, njima je išao pozdrav. Nisam dobro razmislio, bio sam vruće glave, ali nije bilo ništa loše. To je to - obajsnio je Vida.

Ipak, on prijatelje imao i gradu Beogradu, i voli prestonicu Srbije što je priznao, a kako je rekao on ne poznaje razlike među nacijama.

- Igrao sam sa mnogo momaka iz Srbije. Izdvojio bih Radosava Petrovića koji je sad u Portugalu i sa kojim se čujem svakodnevno, kao i sa Aleksandrom Pantićem koji je igrao sa mnom u Dinamu iz Kijeva. To su sve moji prijatelji. Oni će vam reći isto što i ja, mi ne poznajemo te razlike na terenu, ni kad smo van njega... Bio neko Srbin, Hrvat, Rus, Ukrajinac, Brazilac... To su sve moji prijatelji. Nekada saigrači, nekada protivnički igrači, ali uvek ljudi i svi se mi volimo i poštujemo - rekao je Vida.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.