Pogodio je mrežu Partizana na Večitom derbiju, a onda poručio: NE MORAM VIŠE NIJEDAN GOL DA DAM! (VIDEO)
Nemanja Radonjić u duelu sa Ognjenom Ožegovićem, Foto: EPA / Andrej Cukić

SUMIRANJE UTISAKA

Pogodio je mrežu Partizana na Večitom derbiju, a onda poručio: NE MORAM VIŠE NIJEDAN GOL DA DAM! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Partizana sa 2:1 u 157. Večitom derbiju i tako napravili veliki korak ka osvajanju titule

Objavljeno: 12:35h

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić rekao je da mu je drago što je baš na Večitom derbiju postigao svoj prvi gol u Superligi i istakao da mu je to najdraži pogodak u karijeri.

- Mislim da smo tokom cele utakmice bili bolji. Drago mi je da sam na početku otvorio tim golom. Mislim da smo mogli da postignemo i više golova. Bila je dobra utakmica i nadam se da ćemo nastaviti ovako. Ništa nije gotovo, imamo još šest utakmica do kraja - rekao je Radonjić posle utakmice.

- S obzirom na to da u ligi nisam postigao još nijedan gol, drago mi je da sam to učinio baš danas na derbiju. Ako mene pitate, ne moram više nijedan da dam - dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Partizana sa 2:1 u 157. Večitom derbiju i tako napravili veliki korak ka osvajanju titule.

Prvi gol Zvezde postigao je Radonjić, a na pitanje da li mu je to najdraži gol u karijeri, on je odgovorio kratko: "Naravno".

- Bili su jako važni i golovi u Evropi, ali derbi je derbi... Video sam prostor između dva igrača i nisam oklevao. Potrčao sam ka istoku da proslavim, ali kad sam video da je prazno odlučio sam da idem do severa - dodao je Radonjić.

BONUS VIDEO: Igrači Crvene Zvezde slave sa Delijama 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.