DA LI TI NAVIJAČI MISLE DA MI ZABRANE DA DOLAZIM NA STADION? Borjanovoj supruzi pretili klanjem, ona im odgovorila otvorenim pismom! (FOTO) (VIDEO)
Grobari, Snežana i Milan Borjan, Foto: Dragana Udovičić, Dado Đilas

bez dlake na jeziku

DA LI TI NAVIJAČI MISLE DA MI ZABRANE DA DOLAZIM NA STADION? Borjanovoj supruzi pretili klanjem, ona im odgovorila otvorenim pismom! (FOTO) (VIDEO)

Zbog prozivki sa tribina od strane pristalica crno-belih, rešila je da se oglasi

Objavljeno: 11:31h

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u 157. Večitom derbiju 2:1 nad Partizanom i "odlepili" se na devet bodova prednosti.

Golovima Radonjića i Pešića u 18. i 22. minutu ekipa Vladana Milojevića je napravila prednost, ispostaviće se, nedostižnu po crno-bele.

Golman Zvezde Milan Borjan bio je na visini zadatka, a od svih šuteva upućenih ka njegovoj mreži, jedino je ušao onaj sa bele tačke.

Njegova supruga Snežana je bila presrećna zbog ishoda i izdanja čuvara mreže crveno-belih.

foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

Potom se osvrnula na scenu kada je nakon poslednjeg zvižduka, krenula "frka" na terenu.

Trener golmana Partizana Nemanja Jovšić ušao je u raspravu sa Borjanom, a to je prokomentarisala supruga Zvezdinog fudbalera.

- Gde si krenuo 'treneru golmana' Jovšiću. Kako ga je Stojković vratio - napisala je Snežana na Instagramu.

foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

Posle toga je objavio celo pismo, kao kontru svim dešavanjima i prozivanjima od strane Grobara u toku meča.

- Poštovani gospodine predsedniče, premijerko, ministri i borci za ljudska prava, Do kada će nasilje nad ženama ostati nekažnjeno? Da li znate koliko je muževa ubilo svoje žene u poslednjih godinu dana? Koliko je nedužnih žena pretučeno samo što znamo, a šta je sa onima za koje nismo čuli, koje ćute i ne smeju da prijave nasilnike? Do kada će publicitet dobijati samo javne ličnosti, da li ćemo se interesovati samo za slučaj pevačica ili ćemo misliti i o ženama, takođe žrtvama nasilja, ali koje nemaju mogućnost da budu u medijima? Danas sam doživela da meni, ženi koja je doprinosila fudbalskom klubu Partizan i radila u istom, navijači pokazuju kako će prerezati vrat, pritom najstrašnije vređajući mene i moju porodicu. Da li misle ti isti navijači da mi tim ponašanjem zabrane da dođem na stadion? Ne, gospodo, naprotiv. Itekako ću i dalje dolaziti. Podignute glave ići ću svuda da podržim čoveka koga volim i za čiju se karijeru borim. A vi, muškarčine, ne spuštajte glavu kada vidite jačega od sebe i ne sklanjajte se, ispoljavajući svoje lične frustracije nad slabijim polom. Za promenu se suočite sa njima. STOP NASILJU NAD ŽENAMA!- napisala je Snežana Borjan.

BONUS VIDEO: Slavlje igrača Crvene Zvezde nakon pobede nad Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.