Bambi Tošić upao u Zvezdinu svlačionicu: Morao sam da popričam sa njim! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ISKREN KAO I UVEK

Bambi Tošić upao u Zvezdinu svlačionicu: Morao sam da popričam sa njim! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Partizana sa 2:1 u 157. "večitom" derbiju i tako napravili veliki korak ka osvajanju titule

Objavljeno: 22:46h

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da njegova nije ekipa nije zaslužila pobedu u današnjem derbiju protiv Crvene zvezde.

- Tužni smo i razočarani, ali danas nismo ni zaslužili više. Prvih 20 minuta smo primili dva gola. Posle ta dva gola oni su znali kako sa sačuvaju rezultat, mi smo pokušavali, da smo malo ranije dali gol... Drugo poluvreme je bilo bolje sa naše strane, ali okrećemo se narednim utakmicama. To je to - rekao je Tošić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Partizana sa 2:1 u 157. "večitom" derbiju i tako napravili veliki korak ka osvajanju titule.

- Derbi je uvek takva utakmica gde nijanse rešavaju. Nisu ni oni imali neke velike šanse. Inspiracija Radonjića, naša greška, gol Pešića - tako se rešava derbi. Tako je i moj slobodan udarac mogao da unese neku intrigu, ali je tek drugi bio korisniji za moju ekipu - rekao je Tošić.

Partizan sada za crveno-belima zaostaje devet bodova.

- Zvezda je u velikoj prednosti. Ima još šest kola do kraja, ne zavisi sve od nas, pokušaćemo da uradimo sve što je do nas i da gledamo rezultate Zvezde - rekao je Tošić.

Tošić je igru ušao u drugom poluvremenu.

- Trenirao sam deset dana sa ekipom... Kada pitate bilo kog igrača, svako će vam reći da ga nešto boli. I mene kroz celu karijeru nešto boli, ali trpim i igram. Tako sam i danas. Igrao sam koliko je trener odlučio i to je to - rekao je Tošić.

A, na pitanje zašto je upadao u Zvezdinu svlačionicu posle utakmice, objasnio je da je to bilo samo jer je dobar prijatelj sa Aleksandrom Pešićem, sa kojim je morao da drugarski popriča, ali i da taj razgovor nije imao veze sa incidentima na terenu, već je bilo nešto interno.

BONUS VIDEO: Svetozar Marković, izjava nakon 157. Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.