ĐUKIĆEVE REČI KOJE SVI GROBARI MORAJU DA ČUJU! Evo kako je trener Partizana ocenio zimska pojaćanja! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

PAŽNJA, PAŽNJA...

ĐUKIĆEVE REČI KOJE SVI GROBARI MORAJU DA ČUJU! Evo kako je trener Partizana ocenio zimska pojaćanja! (FOTO)

Njemu je jasno i ko će biti pravi lider na terenu u daljem toku sezone, a ocenio je i sve segmente igre svog tima

Objavljeno:

Gotove su pripreme Partizana na Kipru, a kako je red, trener crno-belih Miroslav Đukić je sumirao apsolutno sve stručne utiske i podelio ih sa javnošću.

- Ja sam u globalu zadovoljan, očekivano je. Neko se malo više muči, neko se brže uklapa, ali su svi shvatili da pre svega moraju da se podrede ekipi. Urošević je odigrao zaista odlično. U defanzivi je dao čvrstinu, u napadu ima dobar centaršut. Đorđe se muči, nije navikao na ovaj način rada i intenzitet, ali on sve više nadolazi. Vakulko je mlad i talentovan igrač i danas smo videli da je veliki potencijal, tehički doteran, sa dobrom fudbalskom vizijom. I on iz dana u dan napreduje i može da nam donese dobre stvari. Zdjelara smo videli protiv Teplica, pokazao je da će biti veliko pojačanje. On je ozbiljan igrač, takmičar, stabilan tip, taktički dobro obučen i on sa vremenom izrasta u lidera ekipe na terenu, koji će voditi ritam igre. Veoma bitan igrač za nas. Mladi igrači su iskoristili svoju šansu i teraju ove starije na boljitak. Svi su hteli da se prikažu u pravom svetlu i iskoriste svoju šansu - istakao je trener crno-belih.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Dalje, osvrnuo se na sve segmente tima.

- Odbrana - Mislim da je to deo tima koji nam daje stabilnost i to je veoma bitan deo tima. Mislim da igrači postaju svesni da svi moraju da rade u novom Partizanu, ne postoji igra bez defanzive, niko nije izuzet, svi će morati da rade za ekipu i ja sam zadovoljan njihovim učinkom u defanzivi. Moraš da radiš 90 minuta, a ne da misliš 'uradim tri puta, a jednom ne moram da uradim. Još uvek imamo mnogo prostora za napredak u tečnosti igre, bržoj završnici, moramo tu da napredujemo. Protiv Šahtjora smo imali različitu utakmicu od ranijih. Protiv Teplica smo imali intenzivnu utakmicu, ali smo sada imali protivnika koji nas je puštao da dominiramo. Mi nismo ekipa za gol više. Mislim da je nama najbliži model da iz čvrstine tražimo pobedu. Veoma nam je bitna čvrstina, ta nula pozadi, i iz toga idemo da davimo protivnika - dodao je strateg crno-belih.

BONUS VIDEO: Podrška pobunjenih Grobara grupi Vandal Bojs

(Espreso.co.rs/FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.