CRVENA LAMPICA U HUMSKOJ! Vučelić otkrio koliki je dug Partizana! Daleko je veći nego što se mislilo! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

Pare nisu problem, para nema...

CRVENA LAMPICA U HUMSKOJ! Vučelić otkrio koliki je dug Partizana! Daleko je veći nego što se mislilo! (FOTO)

Hoćemo li ikada pročitati vest da su svi dugovi nekog od velikih srpskih klubova obrisani?

Objavljeno: 09:57h

Frapantni podaci iz usta predsednika FK Partizana. Milorad Vučelić je putem intervjua za Žurnal objavio koliki je zaista dug crno-belih, iako se pred početak prelaznog roka pričalo i o tome da je spao na svega 13 miliona.

Ali ne, dug je narastao na oko 20 miliona evra?! - Dug je bio 15 miliona evra kad je revizor podvukao crtu, ali kad se pojavila naknadna dokumentacija i prikriveni sporovi – preko 20! - objašnjava Vučelić, ali tu nije kraj neprijatnim vestima koje maltene iz dana u da stižu u Humsku.

foto: Dragana Udovičić

Naime, predsednik Partizana otkrio je da još ni Brazilac Kleo nije isplaćen, i ne samo on. Lista je sve duža, ali problem je u tome što se sve naknadno otkriva, posle nekoliko godina.

- To je sto krivičnih dela! Služba za borbu protiv organizovanog kriminala i tužilaštvo dolazili su tri puta – nikakvih posledica nema, sumnjam da će da ih i bude. Slušam: oni su dali... Niko ništa nije dao Partizanu! Samo pozajmice... Dobro, nisu s kamatom, ali bolje da su mu novci tu. Imamo i sad potraživanja: Savić, Živković, Kleo, Vagijatis, Berti - nabraja Vučelić.

foto: Nebojša Mandić

Do sada predsednik crno-belih nije želeo mnogo da komentariše o bivšim upravama koje su klub u novčanom smislu dovele ovde gde jeste, ali izgleda da je sada toj tišini došao kraj.

- Neviđeni javašluk, nemar, neznanje, nebriga. Obećamo, ne ispunimo. Platiće neko drugi! Možda bih rekao i nešto drugo, ali... - zaustavio se bivši generalni direktor RTS-a.

Osvrnuo se Vučelić i na druge probleme u srpskom fudbalu.

- Oni tereni, nameštanja, sve što nam predstoji... Uhvatiti se u koštac s takvim problemima znači pokazati hrabrosti, moći. Nadam se da će Đukić uspeti da sprovede svoju filozifiju igre

Na pitanje novinara da li zaista ima nameštanja, predsednik crno-belih je bio više nego jasan.

- Ima, naravno da ima. To ne moram ja da znam, međutim, vi kao novinari biste morali. Znam, pitaće vas da dokažete tvrdnje, ali nije novinar tu da dokazuje, već konstatuje kako se neko povlači, s kakvim timom igra i ostalo. Znate i sami kako će se završiti 50 odsto utakmica, naročito u drugom delu sezone.

Kakav je vaš komentar na ovo i kome verujete?

BONUS VIDEO: Podrška pobunjenih Grobara grupi Vandal Bojs

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.