Đukić sumirao utiske na kraju priprema: Evo šta je sa Zdjelarom i Pantićem! (FOTO) (VIDEO)
Đukić je generalno prezadovoljan pripremama svojih igrača, Foto: EPA / Sergey Dolzhenko

OVO JE JAKO BITNO ZA GROBARE

Đukić sumirao utiske na kraju priprema: Evo šta je sa Zdjelarom i Pantićem! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli su se uplašili kada su čuli za povredu novog pojačanja iz Olimpijakosa

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana pobedili su Šahtjor iz Soligorska u poslednjoj kontrolnoj utakmici pred nastavak sezone.

Crno-belima predstoji dvomeč sa Viktorijom Plzenj u Ligi Evrope, kao i borba za titulu prvaka sa najvećim rivalom, Crvenom zvezdom.

- Bila je ovo veoma bitna utakmica, generalka. Za nas je već počela sezona i ovo je bio ozbiljan meč. Svakako smo imali drugačiji duel nego što je to bio slučaj protiv Teplica. Šahtjor je ekipa koja nije mnogo pritiskala, ali je čekala da izađe u kontranapade. Nismo joj to dozvolili. Ako bi trebalo da tražimo što treba da popravimo, onda je to realizacija. Da budemo efikasniji i konkretniji - rekao je trener crno-belih Miroslav Đukić, prenosi "Blic".

- Veoma je bitno da uđeš u sezonu sa pobedničkim mentalitetom. Rekao sam igračima da moraju da se predstave kao pobednička ekipa i osvrnuo se na Zdjelara.

- Preventivno smo odlučili da ne igra. Dobio je udarac na prošloj utakmici. Smetalo mu je pri šutiranju lopte. Rekli smo mu da ne igra ako oseti bol, nismo hteli da rizikujemo - otkrio je Đukić.

- Pantića smo zamenili jer je tražio zamenu, dobio nekoliko udaraca, ali njemu je dobro da malo očvrsne. I Jevtović je osetio bol, a on je pre dva dana igrao 90 minuta. Rekli smo mu da će podeliti utakmicu sa Radinom, ali morao je da igra jer Zdjelar nije mogao - zaključio je starteg crno-belih.

BONUS VIDEO: Grobari i Delije pevaju istu melodiju na raziličite načine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.