NEJMAR STAVIO OREOL: PSŽ predstavio Brazilac koji je odmah objasnio da nije došao zbog para! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

bomba leta stigla u pariz

NEJMAR STAVIO OREOL: PSŽ predstavio Brazilac koji je odmah objasnio da nije došao zbog para! (VIDEO)

Brazilac izazvao neverovatno interesovanje medija na prvoj konferenciji u novom klubu

Objavljeno: 16:31h

Nejmar je prelaskom u Pari Sen Žermen pomerio granice u fudbalu i postao novi najplaćeniji igrač sveta.

Odmah po sletanju u Pariz izazvao je neverovatno interesovanje kako francuskih tako i svetskih medija.

CRNO-BELA PORODICA! Grobari, ovo je sve što treba da znate o Videotonu pred plej-of za Ligu Evrope! (FOTO) (VIDEO)

Na konferenciji za medije govorio je o navodnom sukobu sa Mesijem, jer su kružile priče da je upravo zbog toga otišao iz Barselone.

- Suprotno je od toga. Nemamo nikakav sukob, pa jedna od mojih želja po dolasku u Barselonu je baš da igram pored Mesija. Zato sam bio nervozan i pod pritiskom što sam trenirao sa mojim idolom - rekao je Nejmar.

foto: Reuters

Dotakao se i tvrdnji da je u Pariz stigao isključivo zbog novca.

- Šta da kažem ljudima koji nemaju pojma o mom privatnom životu. Nikada nisam bio motivisan novcem. Ono o čemu razmišljam je moja lična sreća i zadovoljstvo. Da sam razmišljao samo o novcu, bio bih na nekom drugom mestu. Nisam uradio ništa loše, tužan sam zbog činjenice da navijači misle tako. Nadam se da su oni u manjini. Ako igrač hoće da ode iz kluba, treba da bude slobodan da ide - rekao je najplaćeniji igrač u istoriji fudbala.

SVE ŠTO ZANIMA DELIJE O KRASNODARU: Gazda je multimilijarder, 4 puta veći budžet, napad je preopasan i ne mogu bez zvezdaša! (FOTO) (VIDEO)

Brazilac je rekao da ne može da dočeka da izađe na teren i debituje za svoj novi klub, a iskazao je i veliko poštovanje prema Barseloni.

- Gladan sam fudbala. Uvek želim da igram, i spreman sam da igram u subotu protiv Amijena. Imam mogo prijatelja i respektujem sve u Barseloni, naročito navijače, i bio sam veoma srećan četiri godine. Nisam tužan, zapravo suprotno, veoma sam srećan. Završio sam poglavlje tamo, osvojio trofeje i pomogao timu na najbolji način. Ne možete usrećiti sve - sa nestrpljenjem je rekao Nejmar.

foto: Reuters

Nejmar nije želeo da kaže ko ga je nagovorio da pređe u Pari Sen Žermen.

- Bila je to jedna od najtežih odluka. Bio sam u fenomenalnom klubu Barseloni. Imam prijatelje tamo i nije bilo lako napustiti sve to. Bili su to veoma napeti momenti. Morao sam da razmislim šta ja želim da radim dalje u životu. Stvari se brzo dešavaju u fudbalu - zaključio je igrač koji je pomerio granice modernog fudbala.

Videćemo da li će Nejmar debitovati za svoj novi klub protiv Amijena ili će priliku za to čekati u nekoj narednoj utakmici.

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 1

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.