ZVANIČNO! Voša se ne šali, u klub su dovedeni stranci! Saradnja potpisana na 4 godine! (FOTO)
Foto: Logo

prošli probu

ZVANIČNO! Voša se ne šali, u klub su dovedeni stranci! Saradnja potpisana na 4 godine! (FOTO)

"Lale" u četvrtak odlaze na Zlatibor, gde će se pripremati do 18. juna. Poslednjih 10 dana pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope provešće ponovo u Novom Sadu.

Objavljeno:

Desni spoljni Džozef Bempah (21) i ofanzivni vezni Frensis Afrijie (22) od srede su i zvanično budućnost Vojvodine, pošto su sa klubom potpisali ugovore do leta 2020. godine.

Nekada je imao u rukama dršku, a sada je sa druge strane metle! Tim počistio Novaka sa Rolan Garosa! (FOTO) (VIDEO) Obojica su uspešno prošla probu i period adaptacije, za razliku od Kevona Lamberta iz Jamajke, koji će trajni angažman potražiti na nekom drugom mestu.

Dao ga sa Petrovaradina! Vošin klinac lansirao projektil iz Novog Sada pod prečku hrvatskog golmana! (VIDEO) Bempah je igrao za Ganu na U-20 Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu 2015, kada je Srbija osvojila titulu.

foto: Fonet/aleksandar Koković

On je i prošle sezone bio licenciran za takmičenje, pa je debitovao u crveno-belom dresu u prvenstvenom meču protiv Radničkog.

Pre dolaska u Vojvodinu, igrao je samo u Gani, za Real Tamale, čuveni Harts of Oak i Bečem junajted. Afrijie je takođe od prošle sezone prisutan na treninzima Voše, a od tada je i on ubedio šefa stručnog štaba Radoslava Bataka da zaslužuje mesto među prvotimcima. U Vojvodinu je takođe stigao iz Bečem junajteda. "Lale" u četvrtak odlaze na Zlatibor, gde će se pripremati do 18. juna. Poslednjih 10 dana pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope provešće ponovo u Novom Sadu.

(Espreso.co.rs/Mondo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.