Iliev pričao o pojačanjima: Neće više biti BOMBI! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

ali...

Iliev pričao o pojačanjima: Neće više biti BOMBI! (FOTO)

- Cilj nam je da zadržimo "kostur" ove šampionske ekipe i zato smo spremni da našim glavnim igračima ponudimo nove, pojačane ugovore.

Objavljeno:

- Svi u klubu želimo da tako bude, jer ulazimo sa najvišim ambicijama. Napašćemo Ligu šampiona, na to imamo pravo jer smo jedini klub iz Srbije koji je u poslednjih 25 godina igrao u eliti, i to dva puta. U oba slučaja bio sam akter kao igrač, sada i sa ove pozicije sanjam reprizu. Nije realno da napravimo opet nešto tako veliko i nerealno, ali ja sam uvek bio optimista u životu. Svakako, velika stvar bi bio i naš plasman u Ligu Evrope.

foto: Beta

Glavni utisak posle vaše priče je da se Partizan finansijski konsolidovao?

- Kao klub smo sve stabilniji, to se odnosi i na finansije. Kada je tim upitanju, najvažnije je da ne moramo nikoga da prodamo iz ove ekipe. Zato je glavna strategija da sačuvamo kostur tima i dovedemo kvalitetna pojačanja kako bismo bili još jači naredne sezone.

Opet se priča o povratku bivših igrača, Škuletića, Tošića, Jovanovića, Rukavine?

- To su uvek aktuelne priče koje najviše forsiraju mediji. Obično jedna od deset takvih kombinacija se ostvari. Mi bismo voleli da se vrati neko od njih, ali je pitanje koliko je to moguće.

(Espreso.co.rs/Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.