Iliev pričao o pojačanjima: Neće više biti BOMBI! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

ali...

Iliev pričao o pojačanjima: Neće više biti BOMBI! (FOTO)

- Cilj nam je da zadržimo "kostur" ove šampionske ekipe i zato smo spremni da našim glavnim igračima ponudimo nove, pojačane ugovore.

Objavljeno:

Navijače, ipak, najviše zanima hoće li Leonardo biti njihov ljubimac i u narednoj sezoni?

- Videćemo, mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ga zadržimo, ponudićemo mu još bolje uslove. Videli ste sa koliko je emocija i želje igrao u Partizanu, vezao se svim srcem za klub, i to je nešto što očekujemo da će biti veoma važno kada bude donosio odluku o nastavku karijere. Isto važi i za Evertona, Tavambu... Sve smo ih doveli za mnogo manje sredstava nego što je njihova realna vrednost, što takođe govori o sposobnosti naših čelnika i svih ostalih mojih saradnika. Zajedno smo odradili fantastičan posao u prethodnom prelaznom roku, sada ćemo to pokušati da ponovimo.

Hoće li uskoro biti novih "bombi"?

- Kada sam pre godinu i po dana govorio tim rečnikom, doživeo sam i mnoge reakcije koje nisu bile na mestu, čak i kritike. Emotivno sam najavio tadašnja pojačanja, jer sam verovao u njih, a koliko sam bio u pravu pokazali su rezultati. Ipak, sada ću drugačije odgovoriti na vaše pitanje: Nećemo dovesti "bombe", ali ćemo angažovati igrače koji su na nivou Leonarda, Evertona, Tavambe...

Znači li to da će Partizan još jači ući u novu sezonu?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.