Iliev pričao o pojačanjima: Neće više biti BOMBI! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

ali...

Iliev pričao o pojačanjima: Neće više biti BOMBI! (FOTO)

- Cilj nam je da zadržimo "kostur" ove šampionske ekipe i zato smo spremni da našim glavnim igračima ponudimo nove, pojačane ugovore.

Objavljeno:

Uživanje u lovorikama i slatkim plodovima duple krune već je prošlost za Ivicu Ilieva. Sportski direktor Partizana sa svojim saradnicima već uveliko pravi planove za narednu sezonu, a u razgovoru za "Novosti" je otkrio koji će biti njihovi prvi koraci.

- Cilj nam je da zadržimo "kostur" ove šampionske ekipe i zato smo spremni da našim glavnim igračima ponudimo nove, pojačane ugovore. To znači da želimo da ih zadržimo na duže staze. Ne samo što ćemo im isplatiti bonuse i viškove koje su zaradili osvajanjem duple krune, već ćemo pokušati sa njima da se dogovorimo o produžetku saradnje, po novim i za njih boljim uslovima nego što su dosad imali. Dobili bi veća primanja, naravno, ne preterano, već u skladu sa mogućnostima kluba - istakao je Iliev.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Da li se nove mere najviše odnose na strance, da se oni pre svih zadrže?

- Na ovaj način želimo da sačuvamo naše Brazilce Leonarda i Evertona, ali se projekat naravno odnosi i na ostale igrače. Čekaju nas razgovori i dogovori, nemamo mnogo vremena do početka priprema, pa i kvalifikacija za Ligu šampiona.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.