OVO VEČE ĆE ZAUVEK PAMTITI: Doneo duplu krunu crno- belima, pa odlazi punog srca! Heroj dana ne zaboravlja nijedan stepenik do velikog uspeha!
Foto: Saša Pavlić Koky

srećno!

OVO VEČE ĆE ZAUVEK PAMTITI: Doneo duplu krunu crno- belima, pa odlazi punog srca! Heroj dana ne zaboravlja nijedan stepenik do velikog uspeha!

Nikola Milenković je već sa 19 godina uspeo da odsanja svoj san, a posle istorijskog uspeha se zahvalio pored Partizana i Teleoptiku

Objavljeno:
foto: Filip Plavčić

On je istakao i da je Zvezda imala svoje šanse, ali da je istorija, ovoga puta, bila rezervisana za crno-bele.

- Što se samog finala tiče, bilo je previše šansi i sa jedne i sa druge strane. Mi smo imali bolje prilike u prvom poluvremenu, u drugom nas je Zvezda malo stisla, ali mi smo izdržali svaki napor i na kraju zasluženo osvojili duplu krunu. Mi smo šesta generacija koja je uspela da to ostvari od nastanka Partizana i, eto, ušli smo u istoriju. Nije baš bilo realno ovo što smo uradili, ali mi smo verovali u to, napravili seriju od 37 utakmica bez poraza i ostvarili to što smo ostvarili. Naš rad nas je dotle doveo. Hteo bih da se, na kraju, zahvalim svim igračima, trenerima, ali i ljudima na SC Teleoptik, jer da njih nema, ne bi ni mene ovde bilo. Zahvalio bih se i bivšem treneru Ivanu Tomiću, jer da nije bilo njega, ko zna gde bih ja sada bio. Njemu idu posebne zasluge- zaključio je Milenković.

SKANDAL! Fudbaler Zvezde pokazao SREDNJI PRST Grobarima!

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na finalu Kupa protiv Partizana

(Espreso.co.rs/ Blicsport)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.