OVO VEČE ĆE ZAUVEK PAMTITI: Doneo duplu krunu crno- belima, pa odlazi punog srca! Heroj dana ne zaboravlja nijedan stepenik do velikog uspeha!
Foto: Saša Pavlić Koky

srećno!

OVO VEČE ĆE ZAUVEK PAMTITI: Doneo duplu krunu crno- belima, pa odlazi punog srca! Heroj dana ne zaboravlja nijedan stepenik do velikog uspeha!

Nikola Milenković je već sa 19 godina uspeo da odsanja svoj san, a posle istorijskog uspeha se zahvalio pored Partizana i Teleoptiku

Objavljeno:

U svojoj poslednjoj utakmici za Partizan, 19-godišnji defanzivac Nikola Milenković je golom presudio Crvenoj zvezdi i tako u finalu Kupa Srbije doneo duplu krunu crno-belima, čiji dres više neće nositi od ovog leta.

- Ovo sam samo mogao da sanjam. Rekao sam još sredinom sezone, kada se znalo da idem u Fjorentinu, da mi je želja da se oprostim duplom krunom, da mi je želja da dam gol u derbiju. Jednostavno, sve svoje snove sam ostvario. Stvarno, osećam se zaista sjajno. Idem u Fjorentinu punog srca. U Partizanu sam postavio temelje svoje karijere, on mi je omogućio da ostvarim svoje snove. Sad idem, nažalost... mislim, nije (mi žao), idem stepenik više, ali ostaje mi žal što napuštam ovu ekipu koja može daleko da dogura, ako ostane na okupu. Stvarno ovim momcima želim sve najbolje u Evropi- rekao je Milenković posle finala Kupa.

Kokeza je neprijatelj Zvezde broj 1: Oteo nam je duplu krunu! Krećemo u borbu protiv njega! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.