Svaki Grobar želi to da zna! Evo ko će zameniti Bojana Ostojića u Nišu! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Pričao i o

Svaki Grobar želi to da zna! Evo ko će zameniti Bojana Ostojića u Nišu! (VIDEO)

"Odluku nisam dobio, zvanično nisam kažnjen... Spremam se kao da ću da vodim utakmicu, ali i za drugu opciju. To neće ništa poremetiti u pripremi meča", istakao je
Objavljeno:

Biće to Lazar Ćirković ili Marko Jevtović, a rekao je i da Everton još uvek nije spreman posle povrede, ali bi trebalo da bude na klupi.

- Idemo uslovno u goste, kažem zbog toga jer Partizan ima mnogo navijača na jugu Srbije. Radnički je dobar tim, dobro vođen od trenera Rastavca, možda i najiskusniji u ligi. Znaju da budu neprijatni, ali smo znali da se izborimo sa njima. Vidim da su veoma motivisani, takvi i treba da budu, ali niko ne sme više da želi pobedu od Partizana.

On nije želeo da se bavi delegiranjem sudijama, ali upozorio da su arbitri pod lupom javnosti i da ne želi da dodaje pritisak na njih.

- Nisam se bavio time do sada, bave se mediji, kao i naša publika kojoj je stalo do pobede. Imamo kvalitet igre, zbog toga traje serija, stvaramo mnogo šansi, a protivnik nama samo dve situacije pred golom, to čak nisu ni šanse. Ako ostanemo takvi ne sumnjam u krajnji ishod na kraju šampionata. Što bi rekli "Ja tu ništa ne bih menjao - poručio je trener crno-belih aludirajući na poznati citat Zdravka Čolića iz jedne reklame.

KATASTROFA! Evroliga saopštila najgore moguće vesti za srpsku košarku koje su Srbi mogli da čuju!

Na pitanje da li postoje svi uslovi za normalnu i regularnu utakmicu na Čairu, Nikolić je kazao da tako mora da bude.

- Mora da bude normalna utakmica, ako nam je svima ostalo još malo pameti, poštenja i zdravog razuma... Sve osim toga bilo bi katastrofalno i obesmislilo bi stanje na tabeli, da bio Partizan prvi ili naš večiti rival - zaključio je Nikolić.

NOVA PALJBA! Partizan objavio kompromitujuću fotku pomoćnika koji će deliti pravdu u Nišu?! (FOTO)

Utakmica 36. kola Superlige između Radničkog i Partizana igra se sutra od 17 sati u Nišu.

BONUS VIDEO: Slavlje navijača Čelsija unutar Stamford bridža

(Espreso.co.rs/Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.