Svaki Grobar želi to da zna! Evo ko će zameniti Bojana Ostojića u Nišu! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Pričao i o

Svaki Grobar želi to da zna! Evo ko će zameniti Bojana Ostojića u Nišu! (VIDEO)

"Odluku nisam dobio, zvanično nisam kažnjen... Spremam se kao da ću da vodim utakmicu, ali i za drugu opciju. To neće ništa poremetiti u pripremi meča", istakao je
Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić, pred gostovanje Radničkom u Nišu, istakao je da će njegov tim ukoliko ponovi prethodne partije i želju osvojiti titulu prvaka Srbije.

- U izvanrednoj smo rezultaskoj seriji, moram to da ponovim, ali nas ona nije dovela do trofeja. Igrači su navikli da igraju pod pritiskom, pokazali su stabilnost i kvalitet igre, imam veliko poverenje u njih. Nemam dilemu da će isti odnos i količinu želje pokazati u Nišu. Idemo na pobedu, Partizan ne zna da igra na nerešeno, posebno u Srbiji, što govori naš niz - rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

U PARTIZANU ĆE POLUDETI: Da li ovo znači da Crvena zvezda sigurno osvaja titulu? (FOTO)

Kako je naveo, odluku od suspenziji zbog crvenog kartona na prošlom meču protiv Voždovca nije dobio. Ipak, Nikolić je spreman za varijantu i da ne vodi tim sa klupe.

- Odluku nisam dobio, zvanično nisam kažnjen... Spremam se kao da ću da vodim utakmicu, ali i za drugu opciju. To neće ništa poremetiti u pripremi meča. Nije potrebno da dajem posebne instrukcije saradnicima, pripremamo se već nekoliko dana, Radoje Smiljanić vodiće meč u slučaju da ne budam mogao ja i sve gledamo istim očima.

On je najavio i ko će suspendovanog Bojana Ostojića zameniti u startnoj postavi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.