"ŠKOLARCI IZ PRVE SMENE NA STADION, DRUGA NEKA OSTANE DA UČI!" Duljaj zanimljivo najavio četvrtfinale Kupa Srbije
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

"biće opet izmena"

"ŠKOLARCI IZ PRVE SMENE NA STADION, DRUGA NEKA OSTANE DA UČI!" Duljaj zanimljivo najavio četvrtfinale Kupa Srbije

Naše ambicije su da dođemo do finala i borimo se za trofej, jasan je trener crno-belih

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana u sredu od 15 časova dočekuju Voždovac u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Igor Duljaj, trener crno-belih pričao je o brojnim temama, a odmah je poslao poruku navijačima koji idu u školu.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport©

- Sreda, 15 časova, termin izuzetno nepovoljan, za navijače i nas, fudbalere na terenu. Niko ne zaslužuje da igra u tom terminu, ni Zvezda, ni Partizan, Vojvodina, Čukarički, Zemun… Verovatno će i poseta biti slabija, pozivam sve, pa i decu iz prve smene da nas podrže. Neka školarci ostanu u drugoj smeni, da uče, ali svaki navijač nam je potreban! Videlo se na poslednjoj utakmici koliko nam znači energija sa tribina - počeo je Duljaj.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport©

"Parni valjak" nedavno je savladao "zmajeve" sa 3:2 u prvenstvu.

- Naredni meč ima drugačiji značaj u odnosu na prošlu nedelju. Tada su u opticaju bili bodovi, sada poraz izbacuje iz igre za domaći trofej. Teško je igrati u sedam dana dva puta sa istim rivalom. Odlično se poznajemo, Voždovac mnogo dobro igra, ali bez pozitivnih rezultata. Niz neuspeha mora da se prekine, nadam se da neće protiv Partizana. Odlična ekipa, mlada i poletna ume da igra. Imamo i mi imperativ, željni su i ljudi iz kluba, pogotovo navijači Partizana prolaska u narednu rundu - kaže Duljaj.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport

Kup je u prvom planu.

- Čak i sve pobede do kraja, ne garantuju titulu. Interesuje nas samo Voždovac, naše ambicije su da dođemo do finala i borimo se za trofej - rekao je Duljaj.

Zato se očekuje i nekoliko promena u startnih 11.

- Na poslednjoj utakmici tim je izgledao drugačije, biće opet izmena. Neophodne su, ekipa odlično radi, ko god da izađe na teren, neću pogrešiti. Važan nam je i nedeljni meč sa Čukaričkom, ali Voždovac je za nas prioriet. Očekujejte dve, možda i tri izmene, tim imam u glavi, odlučiću posle treninga. Poslednja linija je specifična, golman i vezna linija stub su tima. Imaćemo gust raspored, umor ne priznajem, tu su i kartoni, moguće povrede. Maksimalno računam na sve fudbalere, koga god da pošaljem na teren neću pogrešiti - zaključio je Duljaj.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.