PUTUJ, IGUMANE: Ndiaj ipak želi da ode iz Zvezde, šalju ga na jedino moguće mesto?!
Šerif Ndiaj je Zvezdu koštao četiri miliona evra, Foto: Starsport©

odlazi

PUTUJ, IGUMANE: Ndiaj ipak želi da ode iz Zvezde, šalju ga na jedino moguće mesto?!

Šerif Ndiaj je letos stigao u Zvezdu za 4.000.000 evra obeštećenja

Objavljeno:

Šerif Ndiaj je uoči 171. prvenstvenog večitog derbija obrisao sa društvenih mreža sve tragove da je član FK Crvena zvezda i činilo se da je to znak njegovog odlaska sa stadiona "Rajko Mitić" već u januaru.

Senegalac je pozvan na razgovor gde je istakao da je tako reagovao nezadovoljan reakcijama navijača na njegove partije u prvom timu.

Činilo se da je nesporazum izgleađen, naročito pošto je Ndiaj zaigrao za Zvezdu u poslednjih pola sata derbija (verovatno bi i više da nije imao blažu povredu) i postigao gol koji je, ispostavilo se, bio nedovoljan da se izbegne poraz u Humskoj.

Međutim, sada iz Turske od novinara Jagiza Sabunčuolua stiže informacija da Zvezda i Adana Demirspor pregovaraju o povratku Ndiaja u taj klub. Navodno je napadač voljan da se vrati i u toku su pregovori dva kluba oko sklapanja posla.

Ono što je činjenica je da Šerif prema pravilima FIFA ne može da igra za više od dva kulba u istoj sezoni, a već je igrao za Adanu i Zvezdu, ali su se u Ljutice Bogdana izgleda dosetili da ga vrate odakle je došao. Ostaje samo da se vidi o čemu će da se pregovara, da li o pozajmici ili otkupu, jer Ndiaj ima visoku cenu.

On je letos stigao u Zvezdu za paprenih 4.000.000 evra obeštećenja, a sâm potpisao trogodišnji ugovor vredan 3.600.000 evra, ali u 12 utakmica Superlige Srbije za aktuelnog šampiona nije postigao nijedan gol.

Na preostalih osam mečeva je bio bolji pošto je dao dva gola u Kupu Srbije i jedan u Ligi šampiona - u Beogradu protiv Jang Bojsa, ali se u Bernu protiv istog rivala ispromašivao u meču koji je bio presudan u borbi za evropsko proleće.

Šerif Endiaje, Šerif Endiaj
foto: FK Crvena zvezda

Mladi Jovan Mijatović (18) je postizanjem het-trika protiv Spartaka verovatno definitivno preuzeo mesto prvog napadača od Ndiajea, a ovaj potez Senegalca je to potvrdio.

Ovo može biti znak da će Zvezda prodati Ndiajea a ipak zadržati Mijatovića koji je već skrenuo pažnju velikih klubova iz jačih liga, što može da raduje navijače crveno-belih.

Bonus video:

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

(Espreso/N.Đ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.