NDIAJ NASMEJAN NA TRENINGU: Šerif opet zapratio Zvezdu, ali hoće li biti spreman za 171. večiti derbi?
Šerif Ndiaj, Foto: FK Crvena zvezda

rešen problem

NDIAJ NASMEJAN NA TRENINGU: Šerif opet zapratio Zvezdu, ali hoće li biti spreman za 171. večiti derbi?

Ndiaj je impulsivnom reakcijom zabrinuo sve u klubu, ali...

Objavljeno:

Odjeknula je tokom vikenda vest da je Šerif Ndiaj otpratio Crvenu zvezdu sa Instagrama i obrisao sve fotografije u crveno-belom dresu, ali je kasnije obelodanjeno da nikakav problem na relaciji napadač-klub nije postojao.

Ndiaj je u takmičarskom stroju, nasmejan i sa željom da nastupi u 171. prvenstvenom večitom derbiju, iako ga prepona još uvek muči nakon povrede zadobijene u pobedi nad Spartakom (4:1), zbog čega je zamenjen u 63. minutu.

Nisu zvezdaši zadovoljni partijama senegalskog napadača, ali su u tom revoltu preterali, što je Ndiaja pogodilo, pa je impulsivnom reakcijom zabrinuo sve u klubu.

Ipak, u razgovoru sa čelnicima kluba, Ndiaj je istakao da ne postoji nikakav problem, već da su ga komentari navijača pogodili. Brzo je to sve zaboravljeno, s obzirom da je Senegalac ponovo zapratio Crvenu zvezdu na Instagramu, i nasmejan se pojavio u ponedeljak na treningu.

Šerif Ndiaj
foto: FK Crvena zvezda

S obzirom na povredu prepone, upitno je ipak koliko će Ndiaj moći da pomogne ekipi Baraka Bahara večeras od 18 časova u Humskoj, ali je trenirao sa grupom.

Bonus video:

08:49

ZVEZDA ODAVNO NIJE IMALA TAKVOG IGRAČA, DAO JE DUŠU JUČE Eksperti saglasni: Klub ima budućnost, ali mladi NE ZNAJU AZBUKU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.