ZVEZDA MU JE RUŽNA PROŠLOST? Napadač šokirao potezom pred večiti derbi, da li je ovo ipak DOBAR ZNAK za 'Delije'?
Šerif Ndiaj, Foto: FK Crvena zvezda

opa

ZVEZDA MU JE RUŽNA PROŠLOST? Napadač šokirao potezom pred večiti derbi, da li je ovo ipak DOBAR ZNAK za 'Delije'?

Napadač je obrisao svaki trag boravka na stadionu "Rajko Mitić"

Objavljeno: 09:04h

U nedelju se pojavila vest da je Šerif Ndiaj pod znakom pitanja za 171. prvenstveni večiti derbi koji se igra u sredu na stadionu Partizana zbog povrede prepona, a sada Crvena zvezda ima izgleda mnogo veći problem sa napadačem iz Senegala.

Naime, Ndiaj je na društvenoj mreži Instagram uklonio sve objave otkako je u crveno-belom dresu i otpratio klub iz Ljutice Bogdana!

Dakle, nema ni traga da je bio u Zvezdi ove jeseni i očigledno je već spreman za transfer u januaru.

Šerif Ndiaj
foto: Printscreen/Instagram/@cherif_ndiaye99

Ako Zvezda nije ostavila traga na Ndiajevom profilu, nije ni on u Zvezdi. Bivši golgeter Adanaspora je letos stigao na stadion "Rajko Mitić" za paprenih 4.000.000 evra obeštećenja, a sam potpisao trogodišnji ugovor vredan 3.600.000 evra, ali u 12 utakmica Superlige Srbije za aktuelnog šampiona nije postigao nijedan gol.

Na preostalih osam mečeva je bio bolji pošto je dao dva gola u Kupu Srbije i jedan u Ligi šampiona - u Beogradu protiv Jang Bojsa, ali se u Bernu protiv istog rivala ispromašivao u meču koji je bio presudan u borbi za evropsko proleće.

Mirko Ivanić, Šerif Ndiaje, Aleksandar Dragović, Crvena zvezda - Jang Bojs 2023., Jang Bojs
foto: Starsport©

Mladi Jovan Mijatović (18) je postizanjem het-trika protiv Spartaka verovatno definitivno preuzeo mesto prvog napadača od Ndiajea, a ovaj potez Senegalca je to potvrdio.

Ovo može biti znak da će Zvezda prodati Ndiajea a ipak zadržati Mijatovića koji je već skrenuo pažnju velikih klubova iz jačih liga, što može da raduje navijače crveno-belih.

Bonus video:

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.