MEGA OBEĆANJE! Od NJIH će Zvezda zaraditi 25-30 miliona evra! (VIDEO)
Foto: Fonet

BIĆE LOVE?

MEGA OBEĆANJE! Od NJIH će Zvezda zaraditi 25-30 miliona evra! (VIDEO)

Terzić je rekao da Zvezda mora da prodaje najbolje igrače i da zbog toga niko nema pravo da traži plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja
Objavljeno:

Direktor crveno-belih je rekao da je klub od omladinaca i kadeta "doveo najkvalitetnije što je moglo iz Srbije" i najavio veću minutažu za Uroša Račića, Luku Adžića, Vanju Vučićevića i Juga Stanojeva.

- Zvezda će od ove dece prihodovati između 25 i 30 miliona evra. Zvezda će za dve-tri godine biti spremna za ozbiljne evropske izazove - rekao je Terzić. Terzić je ocenio da Zvezda ima ozbiljnu perspektivu.

- Klub ima ozbiljnu perspektivu, smanjen je dug i treću godinu je finansijski izveštaj pozitivan. Struktura duga ne sprečava funkcionisanje, što je najvažnije. Vidim da nam ne veruju, ali ćemo sredinom juna na Skupštini da iznesemo sve cifre, izveštaje revizora iz UEFA. Njih ne možete da lažete - rekao je Terzić. Terzić je naveo da klub ima podršku sponzora, koji rešavaju 33 odsto

budžeta.

PA, OVO JE CIRKUS: Iz Superlige sad poručuju da Vojvodina nije tražila odlaganje!

Po njegovim rečima, obavljeni su razgovori sa Gaspromom koji je najavio reviziju ugovora i očekuje da novi bude potpisan početkom juna. Terzić je rekao da očekuje da će da se ugovor sa glavnim sponzorom biti produžen za još dve godine i da će se podići iznos.

NASTAVLJA SE HAOS! Vojvodina traži odlaganje meča sa Zvezdom, a evo i zbog čega!

BONUS VIDEO: Šetalica i transparenti Grobara na 154. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.