MEGA OBEĆANJE! Od NJIH će Zvezda zaraditi 25-30 miliona evra! (VIDEO)
Foto: Fonet

BIĆE LOVE?

MEGA OBEĆANJE! Od NJIH će Zvezda zaraditi 25-30 miliona evra! (VIDEO)

Terzić je rekao da Zvezda mora da prodaje najbolje igrače i da zbog toga niko nema pravo da traži plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja
Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da će se "napasti" grupna faza evropskog takmičenja, bez obzira na to što će na leto biti promena u timu, i istakao da je vreme da taj fudbalski klub "pogleda sreća". - Zvezda, kao i ostali klubovi sa ovih prostora, može da uđe u grupnu fazu uz sreću i splet okolnosti, i nadam se da je vreme da nas pogleda sreća. Ko god da kaže da ne igra novac, već emocija, ljubav i veština, taj priča gluposti. Probaćemo da uđemo u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. To nema cenu. Zbog finansijskog benefita, ali i zbog vraćanja

poverenja u klub - rekao je Terzić novinarima na stadionu Zvezde.

BES, NEVERICA I OČAJ! Nedelja nije mogla gore da počne za Partizan i sve Grobare!

Terzić je rekao da Zvezda mora da prodaje najbolje igrače i da zbog toga niko nema pravo da traži plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja.

foto: Filip Plavčić

- Sigurno je da ćemo napasti evropska takmičenja. Vredi rizikovati

- rekao je generalni direktor nekadašnjeg šampiona Evrope.

TERZIĆ NAPAO CRNO-BELE: Ko o čemu, Partizan o poštenju! Leonardo je trebalo da dobije crveni, gol Tavambe je neregularan!

Kada je reč o treneru Miodragu Božoviću, Terzić je istakao da će sve biti poznato po završetku sezone. - Božović ima ugovor do 2018. godine i to nije tema. Finale Kupa je 27. maja, a dan kasnije možemo da pričamo sa njim i vidimo njegove planove, koji mogu biti drugačiji od ugovora. Ne razmišljamo o tome u ovom momentu - kazao je Terzić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.