TERZIĆ NAPAO CRNO-BELE: Ko o čemu, Partizan o poštenju! Leonardo je trebalo da dobije crveni, gol Tavambe je neregularan!
Foto: Damir Dervišagić, partizan.rs

kreće rat

TERZIĆ NAPAO CRNO-BELE: Ko o čemu, Partizan o poštenju! Leonardo je trebalo da dobije crveni, gol Tavambe je neregularan!

Terzić napominje da je sa čelnim čovekom Partizana prethodno razgovarao o smirivanju tenzija između klubova, pa mu nije jasno to Vučelićevo istupanje u javnosti
Objavljeno:

Terzić je prokomentarisao kako je suđenje u derbiju bilo u korist večitog rivala Zvezde i naveo da je trebalo da Leonardo dobije crveni karton u 50. minutu utakmice, ali i faul nad golmanom crveno-belih posle koga je Tavamba dao drugi gol Partizana. - U petercu je golman zaštićen kao beli medved, tu kontakta sa njime nema. Nema - naglasio je Terzić. Da je Vojvodina pred utakmicu sa Crvenom zvezdom ostala bez trenera, javnost bi po njegovom mišljenju mnogo burnije reagovala. - Mnogo ima prostora da mi strahujemo od sportskog i korektnog nadmetanja u Humskoj sledeće subote nego što oni veštački prave priču oko utakmice Crvena zvezda – Vojvodina. Sve mi ovo smrdi na ono ’Drž’te lopova’ da mogu ja da dignem prašinu i da nešto uradim - kaže Terzić. Prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana kaže da je klub prodavao najbolje igrače da bi vraćao dugove, što će se promeniti kada klub bude na "nuli". Donald i Le Talek će ovog leta gotovo izvesno otići, a Zvezda će pokušati da se domogne evropskih takmičenja i ove godine. Da bi bila u prilici da "napadne" Ligu šampiona, moraće da pobedi u narednih pet mečeva kako bi ostala na prvom mestu i uzela nacionalnu titulu.

(Espreso.co.rs/B92)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.