TERZIĆ NAPAO CRNO-BELE: Ko o čemu, Partizan o poštenju! Leonardo je trebalo da dobije crveni, gol Tavambe je neregularan!
Foto: Damir Dervišagić, partizan.rs

kreće rat

TERZIĆ NAPAO CRNO-BELE: Ko o čemu, Partizan o poštenju! Leonardo je trebalo da dobije crveni, gol Tavambe je neregularan!

Terzić napominje da je sa čelnim čovekom Partizana prethodno razgovarao o smirivanju tenzija između klubova, pa mu nije jasno to Vučelićevo istupanje u javnosti
Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da se posle večitog derbija stvara ambijent za nedozvoljene, nekorektne i nesportske radnje Partizana.

On je izjavu predsednika Partizana Milorada Vučelića "da su Zvezda i Vojvodina i ranije igrali nameštene utakmice" nazvao ozbiljnim optužbama i klevetama.

PA, OVO JE CIRKUS: Iz Superlige sad poručuju da Vojvodina nije tražila odlaganje!

Terzić napominje da je sa čelnim čovekom Partizana prethodno razgovarao o smirivanju tenzija između klubova, pa mu nije jasno to Vučelićevo istupanje u javnosti.

foto: Filip Plavčić

BES, NEVERICA I OČAJ! Nedelja nije mogla gore da počne za Partizan i sve Grobare!

- Mislim da je Partizan klub koji ima najmanje moralnog prava da priča o poštenju. Pamtimo vrlo dobro njihovih šest titula i vrlo dobro znamo mnogo klubova sa kojima su igrali prijateljske utakmice i da su počinjali i sa dvadeset i nešto bodova prednosti u odnosu na Zvezdu - kaže Terzić za B92. Terzić ističe da Partizan ne odlučuje o tituli, već ona zavisi od Zvezde. Ljudima u Humskoj to smeta, pa se unapred priča o dogovoru između Vojvodine i Zvezde da Beograđani pobede. Generalni direktor se pita zbog čega niko u sličnom kontekstu ne spominje utakmicu Napretka i Partizana. - Desi se utakmica u Kruševcu gde niko ne zna zašto sudija kod 1:0 poništi gol Plavšiću zbog ofsajda, svi smo svedoci da nije toga bilo. Niko ne govori o tome, a čitava javnost da li je bio penal nad Ruizom ili nije bio penal. To je jedno spinovanje javnosti i priprema ambijenta nečasne radnje od strane Partizana. Osećam da se ponovo vraćaju ona vremena koja su bila prisutna od 2008. do 2014. godine - dodao je Terzić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.