KOSTIĆ I VLAHOVIĆ BEZ UČINKA: Rezervista spasao Juventus u sedmom minutu nadoknade!
Fudbaleri Juventusa uoči duela sa Veronom, Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Serija a

KOSTIĆ I VLAHOVIĆ BEZ UČINKA: Rezervista spasao Juventus u sedmom minutu nadoknade!

Stara dama se provukla protiv autsajdera

Objavljeno:

Fudbaleri Juventusa upisali su dramatičan trijumf.

Stara dama je u okviru 10. kola Serije A na svom terenu savladala Veronu rezultatom 1:0.

Velikan iz Torina je sa ova tri boda, bar na kratko, zaseo na čelo tabele i ima ukupno 23 boda, dok je Verona ostala na poziciji 16 sa samo osam osvojenih bodova.

Juventus je u 13. minutu postigao gol. Mojze Ken je šutirao, a lopta je na putu do mreže pogodila i Dušana Vlahovića. Ipak, radost domaćih je kratko trajala, jer je VAR zbog nanometarskog ofsajda poništio pogodak Italijana.

Do kraja prvog poluvremena Stara dama nije imala previše pokušaja, a najboljih od njih bio je Vlahovićev glavom, ali je lopta otišla preko gola. Verona je do vođstva mogla u nadoknadi vremena, ali je Vojček Ščesni sjajno zaustavio udarac Federika Bonacolija.

U drugom poluvremenu još jedan gol Kena je poništen. Igrao se 53. minut, a glavni arbitar ga je poništio nakon gledanja VAR snimka zbog faula Italijana u začetku akcije.

Filip Kostić je igru napustio u 62. minutu i ustupio mesto Andrei Kambijasu, dok je Vlahovića u 82. zamenio Arkadijuš Milik.

Činilo se da će Juventus kiksnuti, ali je u 97. minutu upravo Kambijaso postigao gol, VAR je ovog puta ostao nem, a Stara dama je upisala tri vredna boda.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.