ALEKSANDAR MITROVIĆ DOBIJA PREJAKU KONKURENCIJU: Al-Hilal za pobunjenu zvezdu Napolija daje 425 miliona!
Viktor Osimen je najtraženiji napadač današnjice, Foto: EPA/SERENA CAMPANINI

sprema se zimska bomba

ALEKSANDAR MITROVIĆ DOBIJA PREJAKU KONKURENCIJU: Al-Hilal za pobunjenu zvezdu Napolija daje 425 miliona!

Ako se ovaj transfer ostvari, uz SMS-a, Mitrovića, Nejmara, golmana Bonoa, Kulibalija, Neveša, Mišela i Malkoma, a predvođen trenerom Žoržom Žezusom, Al-Hilal bi postao najmoćniji tim u saudijskoj ligi

Objavljeno: 12:00h
Nedeljko Đukić

Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović odlično igraju u Al-Hilalu, a uskoro bi mogli da dobiju još jedno jako pojačanje. A Mitrogol jaku konkurenciju, uprkos što je na prvih pet mečeva za saudijski klub dao isto toliko golova.

Naime, Al-Hilal nije odustao od Viktora Osimena, "Kapokanonijerea" (najbolji strelac) i najboljeg igrača Serije A u prošloj sezoni.

Iako je tada bio najzaslužniji za osvajanje treće titule u istoriji Napolija i odbio upravo Saudijce kako bi sa Napolitancima igrao Ligu šampiona, Nigerijac je nedavno ušao u sukob sa klubom podno Vezuva i čak zapretio tužbom.

Razlog je razumljiv. Na zvaničnom TikToku nalogu Napolija, Osimen je ismejan u dve objave, a neki smatraju da klub možda na taj način pokušava da se osveti napadaču što nije prihvatio silne arapske milione.

Možda to uradi u januaru. Kako prenosi Gazeta delo sport, Al-Hilal je spreman da ponudi 200 miliona evra Napoliju koliko zahteva predsednik Aurelio de Laurentis, a Osimenu da petogodišnji ugovor vredan 45 miliona godišnje - dakle ukupno 425 miliona dolara!

Ako se ovaj transfer ostvari, uz SMS-a, Mitrovića, Nejmara, golmana Bonoa, Kulibalija, Neveša, Mišela i Malkoma, a predvođen trenerom Žoržom Žezusom, Al-Hilal bi postao najmoćniji tim u saudijskoj ligi.

Bonus video:

01:42

MITROVIĆ HEROJ FULAMA: Srbin postigao jedini gol u pobedi nad Lesterom i izjednačio svoj rekord u Premijer ligi!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.