SULUDO: Šampion Italije javno brutalno ismevao SVOG najboljeg igrača i ljubimca navijača - sprema im tužbu! (VIDEO)
Viktor Osimen nije verovao šta gleda, Foto: EPA/Federico Proietti

neverovatno

SULUDO: Šampion Italije javno brutalno ismevao SVOG najboljeg igrača i ljubimca navijača - sprema im tužbu! (VIDEO)

Oba videa su brzo izbrisana, ali ne pre nego što su ih korisnici snimili

Objavljeno: 08:01h

Napoli je loše započeo odbranu titule u Seriji A pošto posle pet kola ima samo osam bodova, odnosno već sedam zaostatka za liderom Interom koji ima maksimalan učinak.

U poslednjem meču, aktuelni šampion Italije koji je bio mašinerija za golove prošle sezone, odigrao je 0:0 na gostovanju Bolonji, a najbolji igrač Viktor Osimen promašio je ceo gol pri izvođenju penala.

Pri izlasku sa terena Nigerijac je imao raspravu sa trenerom Rudijem Garsijom, ali su kasnije izgladili nesuglasice. Međutim, ono što se posle dogodilo sigurno je šokiralo Osimena, ali i sve navijače Napolija.

Na zvaničnoj TikTok stranici Napolija ismevan je detalj kad najbolji igrač i strelac Serije A za sezonu 2022/23 ("Kapokanonijere") traži penal a onda ga promašuje, i to uz opis "Ironično".

Tu je još jedan skandalozan video gde je montažom napravljeno da Osimen nije ni muško ni žensko, već kokos?!

Oba videa su brzo izbrisana, ali ne pre nego što su ih korisnici snimili i ne čudi da se Viktor Osimen razbesneo i spremio tužbu protiv sopstvenog kluba i to kluba koji je letos odbio 130 miliona evra od Al-Ahlija, ali i ponude brojnih evropskih velikana za usluge nigerijskog napadača.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.