MODRIĆ NIJE SAMO TALENTOVAN ZA FUDBAL: Pokazao BRUTALNE pokrete na parketu, pa izazvao imenjaka na duel! (VIDEO)
Luka Modrić, Foto: Mark Greenwood/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia

VIRTUOZ

MODRIĆ NIJE SAMO TALENTOVAN ZA FUDBAL: Pokazao BRUTALNE pokrete na parketu, pa izazvao imenjaka na duel! (VIDEO)

Modrić je pokazao da je vanserijski talenat

Objavljeno:

Luka Modrić, dugogodišnji kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije, nedavno je iznenadio sportski svet svojim vanfudbalskim talentom.

Na jednom nedavno objavljenom snimku koji je postao viralan na internetu, Modrić se pojavljuje na košarkaškom terenu i demonstrira svoj košarkaški talenat. Pogođeni šutevi i precizni pasovi svedoče o njegovoj veštini i talentu za ovaj sport.

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste poziv upućen Luki Dončiću, zvezdi Dalas Maveriksa i jednom od najboljih mladih košarkaša na svetu. Nakon što je Modrić demonstrirao svoje košarkaške veštine na snimku, pozvao je Dončića na košarkaški duel.

Ovaj potez je naišao na veliku pažnju i podršku na društvenim mrežama, a i sami Dalas Maveriksi su podelili ovaj video na svojim zvaničnim kanalima. Fanovi širom sveta su uzbuđeni zbog potencijalnog susreta između ova dva sportska giganta.

Iako je Modrić tokom svoje fudbalske karijere postigao brojne uspehe, uključujući osvajanje Zlatne lopte i igranje u Real Madridu, njegov izlet u svet košarke pokazuje njegovu univerzalnost i strast prema sportu.

Sada ostaje da vidimo hoće li doći do košarkaškog duela između Modrića i Dončića, što bi svakako bio spektakl za sve ljubitelje sporta.

Bonus video:

01:17

IGRAČI NAPADAJU SELEKTORA ZBOG MEŠANJA POLITIKE I KOŠARKE! Novinar Kurira uživo sa Filipina o SKANDALU koji trese Mundobasket

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.