ZAHID HOĆE BOLJI PARTIZAN: "Druga utakmica za INFARKT... OK, prvi šut je bio LUD, ali..."
Gajas Zahid, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

uzbužen i kritičan pred derbi

ZAHID HOĆE BOLJI PARTIZAN: "Druga utakmica za INFARKT... OK, prvi šut je bio LUD, ali..."

Da - i ovaj i prošli put smo preokrenuli - ali, na duže staze, to nije dobro - rekao je Gajas Zahid

Objavljeno:

Fudbaler Partizana, Gajas Zahid, izjavio je danas da će njegova ekipa ubuduće morati mnogo bolje da ulazi u utakmice i da ispravi greške koje je pravila na prethodna dva superligaška meča.

Partizan je u nedelju na svom terenu posle preokreta pobedio Radnik iz Surdulice sa 3:2, u utakmici sedmog kola Superlige Srbije. Isti preokret su napravili protiv IMT-a.

- Druga utakmica zaredom za srčani udar. Prošli meč smo takođe gubili 2:0. To je pomalo nepotrebno. Okej, prvi šut je zaista bio lud, tu ne možeš ništa da učiniš, ali moramo da se potrudimo u budućnosti da ne počinjemo iz zaostatka - rekao je Norvežanin, prenosi klub.

- Očigledno smo vrlo dobar tim, postižemo tri gola po utakmici, ali smo bezveze primili dva. Moraćemo da poradimo na tome - dodao je on.

Gajas Zahid
foto: Starsport©/Srđan Stevanović

Zahid je na jučerašnjoj utakmici postigao i svoj prvi gol za crno-bele. On je mrežu Radnika zatresao u 61. minutu, pre nego što su Mateus Saldanja u 81. i Bibars Natho u osmom minutu sudijske nadoknade vremena sa penala doneli pobedu Partizanu.

- Zaista sam srećan zbog prvog gola, zbog nove pobede i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu - rekao je Zahid.

Zahid je naveo i da je "teško reći" šta se dogodilo u prvom poluvremenu.

- Imali smo stvarno puno šansi i u prvom delu igre i mogli smo još tada sigurno da postignemo bar dva ili tri gola. Ipak, protivnici su postigli neverovatan gol i to je nešto što nam se više puta dogodilo. Moraćemo nešto da učinimo povodom toga, da bolje ulazimo u meč. Ovako je mnogo teže. Da - i ovaj i prošli put smo preokrenuli - ali, na duže staze, to nije dobro - rekao je on.

Gajas Zahid, FK Radnik
foto: Starsport©/Dušan Milenković

Crno-bele uskoro očekuje "večiti" derbi protiv Crvene zvezde, a Zahid je istakao da je svestan koliko je ta utakmica važna i za navijače i sve u klubu.

- Ovo neće biti moj prvi derbi. Slično je bilo i u Grčkoj i na Kipru. Biće sjajno biti deo toga, jednog istorijskog derbija. Nadam se da ćemo pobediti sledeću utakmicu i ući u derbi u odličnoj poziciji, a potom i na samom derbiju doneti radost navijačima - zaključio je Gajas Zahid.

Bonus video:

00:20

SPEKTAKL U HUMSKOJ: Partizan protiv Sabaha juri 2 gola zaostatka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.