NATHO OPET IMAO 'SUGESTIJU': "Probali smo da UBIJEMO svoje navijače! Nije laka situacija u ovoj zemlji..."
Bibars Natho, Foto: Starsport©

PENALDŽIJA BEZ MANE

NATHO OPET IMAO 'SUGESTIJU': "Probali smo da UBIJEMO svoje navijače! Nije laka situacija u ovoj zemlji..."

Partizan je posle godinu i po dana ispred Crvene zvezde

Objavljeno:

Partizan je u burnoj utakmici u Humskoj sa igračem manje preokrenuo 0:2 protiv Radnika iz Surdulice i slavio 3:2, a poslednja dva gola postigao je iz spornih penala, naročito se tu misli na drugi, dosuđen nakon situacije u 93. minutu, a posle dugog pregledanja VAR snimka.

Bilo kako bilo, Bibars Natho je još jednom pokazao da je izvrstan penaldžija i postigao gol za trijumf.

Slično je uradio i protiv IMT-a u prethodnom kolu Superlige Srbije kad su crno-bel itakođe nadoknadili 0:2.

- Poslednjim utakmicama probali smo da ubijemo svoje navijače. Priredili smo im teške trenutke. Vratili smo se posle 0:2, tada smo počeli da igramo - konstatovao je Izraelac posle meča pa rekao o svom učinku sa bele tačke:

- Uvek kažem, samo onaj ko nikada nije šutnuo penal, nije ga promašio. Ne plašim se da šutiram, imam samopouzdanja, veruju u mene i trener i saigrači, tako da nije me bio strah od promašaja. Kod prvog jedanaesterca, osetio sam da Saldanja ima veliku želju da postigne gol, zato sam mu prepustio. Kod drugog sam rešio da ja šutiram.

Partizan je posle godinu i po dana ispred Crvene zvezde na tabeli. I sve to pred večiti derbi koji je na programu 27. septembra u Humskoj. Natho je još jednom istakao da "nije laka situacija u ovoj zemlji" a to bi definitivno mogli da kažu rivali Crvene zvezde, ali i Partizana.

- Mi moramo da gledamo samo sebe. Nije laka situacija u ovoj zemlji, ali moramo da gledamo svoj klub, da vodimo računa o sebi, kako igramo, šta radimo, da budemo sve bolji. O večitom derbiju još ne razmišljamo, nego da uzmemo tri boda u narednom kolu.

Ekipa Igora Duljaja sledeći meč igra protiv Železničara u Pančevu 23. septembra.

Bonus video:

00:20

SPEKTAKL U HUMSKOJ: Partizan protiv Sabaha juri 2 gola zaostatka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.