IGRAČ KOM SU SILOVALI KRAVU DAO GOLČINU: Hteo da primi loptu, a onda... Golman Arsenala ostao zabezeknut!(VIDEO)
Migel Borha slavi čudesan gol na "Monumentalu", Foto: ALEJANDRO PAGNI / AFP / Profimedia

kad hoće...

IGRAČ KOM SU SILOVALI KRAVU DAO GOLČINU: Hteo da primi loptu, a onda... Golman Arsenala ostao zabezeknut!(VIDEO)

Migel Borha je prvi napadač "Milionera" posle odlaska Lukasa Beltrana u Fjorentinu i potrebni su mu golovi, a postigao je čudesan već u trećem minutu

Objavljeno: 09:31h

Iz Latinske Amerike nam redovno stižu neke bizarne fudbalske vesti, ali i fudbalske majstorije. Mada je ova napravljena nenamerno.

Najtrofejniji argentinski klub, River Plejt, posle osvajanja prvenstva počeo je da posrće u novom takmičenju, argentinskoj Kopa de Ligi - prvo se igraju dve male lige pa plej-of.

Iako je izgubio na oba gostovanja, River je neumoljiv na svom "Monumentalu" i slavio je 3:1 protiv Arsenal Sarandija, a prvi gol je postigao Migel Borha.

Kolumbijac je prvi napadač "Milionera" posle odlaska Lukasa Beltrana u Fjorentinu i potrebni su mu golovi, a postigao je čudesan već u trećem minutu.

Santjago Simon mu je poslao jak pas po zemlji, Borha je ispružio nogu u pokušaju da ukroti loptu, ali je samo podigao u vazduh. Ispalo je to savršeno pošto je na taj način lobovao zabezeknutog golmana Arsenala sa 25 metara.

U nastavku je Nikolas de la Kruz povećao na 2:0 u 29. minutu, a Huan Sehas je vratio goste u život golom u 58. Ipak, Migel Borha je sa bele tačke u 75. minutu postavio konačan rezultat.

Inače, Migel Borha je bivši igrač Livorna i Palmeirasa s 25 utakmica odigranih za Kolumbiju. Postao je prvak Brazila i Kolumbije, 2016. godine proglašen je fudbalerom godine u Južnoj Americi, ispred Gabrijela Žesusa u glasanju.

Bio je u centru pažnje i kad mu je "banda mladih i nadrogiranih ljudi" u domovini silovala kravu!

Bonus video:

00:17

Ovacije za Nemanju Vidića u Ljubljani

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.