NI DŽABULANI NIJE OVAKO KRIVUDAO: Fudbaler hteo samo da ispuca loptu i dao NAJLUĐI gol! (VIDEO)
Ferhelen šutira loptu koja dobija najčudniju putanju, Foto: Printscreen/Twitter/@JamesL1927

roberto karlos dobio domaći

NI DŽABULANI NIJE OVAKO KRIVUDAO: Fudbaler hteo samo da ispuca loptu i dao NAJLUĐI gol! (VIDEO)

Defanzivac je potom otkrio kako nije dao gol pune četiri godine

Objavljeno:

Širom sveta dnevno se odigraju milioni fudbalskih utakmica. Vidi se tu mnoštvo zanimljivih situacija, naročito u nižim ligama, a jedna takva nam dolazi iz Belgije.

U belgijskoj četvrtoj ligi sastali su se Avelgem i De Rajter, a fudbaler Avelgema Jens Ferhelen postigao je fantastičan pogodak. I to slučajno.

Njegov tim izveo je korner nakon kog je protivnički tim krenuo u kontranapad. Ferhelen se našao na pravom mestu da spreči kontranapad, ali ni slutio nije da će postići gol.

Samo je ispucao loptu što dalje, u prvi mah nije ni išla prema golu, a on je skrenuo pogled, okrenuo se i krenuo nazad. A onda - gol. Pogledajte.

Zahvaljujući ovom čudesnom golu, fudbaler je postao poznat širom Evrope s obzirom na to da je njegov pogodak postao viralan.

- Naravno da je lepo dopreti do svih svojim golom - rekao je Jens, a citira ga Sport Bible.

Ovaj defanzivac rekao je potom kako gol nije dao pune četiri godine! Takođe, iskreno je priznao ono što smo svi videli - da mu je cilj bio samo da spreči kontru.

- Vraćali smo se nakon kornera, nismo bili dobro postavljeni u fazi odbrane. Ja sam desni bek, pa sam istrčao i udario loptu da nam dam vremena da se vratimo na pozicije. Odjednom su svi počeli da slave. Nisam očekivao gol. Poslednji put sam ga dao pre četiri godine - rekao je Jens Ferhelen.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.