KAKVA MAJSTORIJA SRBINA: Neodbranjiva GOLČINA direktno iz kornera u maniru Di Marije! (VIDEO)
Foto: Printscreen/streamja.com

svaka čast

KAKVA MAJSTORIJA SRBINA: Neodbranjiva GOLČINA direktno iz kornera u maniru Di Marije! (VIDEO)

Golman rivala je mislio da je na vreme pročitao nameru srpskog internacionalca, ali nije uspeo da oštru loptu prebaci preko prečke u novi korner jer je udarac bio stvarno izuzetno precizan i jak istovremeno

Objavljeno: 07:57h

Jedan od najtraktivnijih načina za postizanje gola u fudbala je direktno iz kornera, ali samo pravi majstori to mogu.

Pritom je sve još lepše ako gol nije posledica velike uspavanosti golmana, jer ponekad vidimo kako prime gol iz kornera čak i kad lopta odskoči u njihovom petercu.

"Smotati" loptu direktno pod prečku je mnogo teže, a jedan Srbin je to uspeo, rekli bismo, u maniru Anhela Di Marije.

Argentinac je dao dosta ovakvih golova dok je bio član Pari Sen Žermena, a uvek bi probao bar jednom na utakmici da dâ gol direktno iz kornera, kao i Luis Alberto iz Lacija.

Poput levonogog Di Marije, Aleksandar Stanisavljević je magijom zatresao mrežu u meču uzbekistanskog šampionata. Golman rivala je mislio da je na vreme pročitao nameru srpskog internacionalca, ali nije uspeo da oštru loptu prebaci preko prečke u novi korner jer je udarac bio stvarno izuzetno precizan i jak istovremeno!

Kizilkum je na kraju slavio 4:1 i trenutno su peti na tabeli prvenstva Uzbekistana, a Stanisavljevićev gol im je pomogao da održe samo tri boda zaostatka za prvoplasiranim Navbahorom.

Stanisavljević je igrao za veliki broj klubova u karijeri. Započeo ju je u nižerazrednim austrijskim klubovima, a u Srbiji je nosio dresove OFK Beograda, Donjeg Srema, Vojvodine, Radničkog iz Niša i Voždovca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.