DANCI SE SMEJU CRNO-BELIMA: Totalno poniženje Partizana u Farumu!
Foto: EPA/Martin Sylvest

neprijatno

DANCI SE SMEJU CRNO-BELIMA: Totalno poniženje Partizana u Farumu!

Pitanje je kako će se crno-beli oporaviti od ovoga

Objavljeno:

Debakl Partizana u Danskoj i dalje odjekuje i pitanje je kada i kako će se smiriti bura u crno belom taboru. Noršelend je deklasirao Partizan na svom terenu 5:0 u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige Konferencija, a mediji u Danskoj nisu štedeli klub iz Humske.

"Divlje scene u Farumu: Totalno poniženje", naslov je teksta na portalu "Ekstrabladet". "Noršdjeland je prštao i pobedio Partizan 5:0 kod kuće u utakmici u kojoj se vidi velika razlika u klasi", ocenio je autor u izveštaju.

Novinar u tekstu hvali domaće fudbalere, gde ističe sjajan pogodak Martina Fresea za 1:0, ali dodaje i objašnjenje onima koji ne prate srpski fudbal gde navodi da "Deo ove priče je i to da je Partizan prošlu sezonu završio na četvrtom mestu tabele u Srbiji i da je po snazi daleko od veličine iz ranijih vremena", objašnjava danski novinar.

FK Partizan, FK Noršelend
foto: EPA/Martin Sylvest

Smatra da je pobeda trebala da bude i veća jer Noršelend nije iskoristio veliki broj prilika i nekoliko puta je pogodio okvir gola.

On kritikuje Igora Duljalja koji je taktički pripremio meč onako kako to i odgovara Noršelendu:

"Partizan je od početka odabrao očiglednu taktiku - ostati ultra zategnut u linijama 'nisko' na terenu. Na nesreću Srba, Nordšjeland ima dosta iskustva u igranju baš protiv te taktike. Plan je propao praktično od prvog zvižduka sudije".

Posle snažnog udarca, Partizan se vraća u Beograd i okreće se utakmici protiv Javora, kao i domaćem prvenstvu. Evropsku priču je osim u slučaju apsolutne senzacije završio već u avgustu, blamažom koja će ostati upamćena u crnim rekordima kluba.

Bonus video:

00:55

ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE ZA MARKECA! Pogledajte kako su fudbaleri Partizana iznenadili Markovića posle pobede nad Vošom! VIDEO


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.