OCENE IGRAČA PARTIZANA: Crno-beli AMATERI, bruka i sramota, Antić i društvo nisu ni za FK Pambukovica!
Svetozar Marković, Foto: EPA/Martin Sylvest

DANSKA

OCENE IGRAČA PARTIZANA: Crno-beli AMATERI, bruka i sramota, Antić i društvo nisu ni za FK Pambukovica!

Epski debakl i katastrofalna partija Partizana u Farumu

Objavljeno: 17:10h

Fudbaleri Partizana doživeli su epsku blamažu na gostovanju Noršelendu u Farumu.

Crno-beli su primili pet komada i izgubili rezultatom 5:0 i tako izgubili sve šanse da se domognu grupne faze Lige konferencija treću godinu u nizu.

U ovom tekstu bavimo se ocenama fudbalera Parnog valjka, a one se kreću u rasponu od nula do deset.

Aleksandar Jovanović 6

Aleksandar Jovanović
Aleksandar Jovanovićfoto: Starsport©/Srđan Stevanović

Golman Partizana nije kriv ni za jedan od primljenih golova, uradio je koliko je mogao, spasao je ponovo crno-bele nekoliko puta, ali nije mogao da doprinese nešto boljem rezultatu. U završnici meča je svojim odbranama spasao Partizana veće bruke, ali ga je potom prevario Mihajlo Ilić autogolom.

Nikola Antić 0

Nikola Antić
Nikola Antićfoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Apsolutna nula za levog beka Partizana. Došao je kao zamena za kapitena Slobodana Uroševića, koji je godinama ulivao sigurnost navijačima crno-belih, i pokazao da nikako to ne može da bude. Prvo je asistirao za vodeći gol Noršelenda, a potom je i poklonio penal rivalu suludim igranjem rukom. Pregršt izgubljenih duela, pogrešnih pasova, sve je to krasilo njegovu igru u ovom meču. On nije fudbaler za Partizan, ali nije on kriv što je doveden u Humsku 1.

Svetozar Marković 3

Svetozar Marković
Svetozar Markovićfoto: EPA/Martin Sylvest

Nije imao grešaka poput Antića, ali odbrana koja primi četiri gola od Noršelenda ne može da dobije bolju ocenu. Imao je verovatno i najbolju priliku za Partizan, ali je posle kornera Bibarsa Natha šutirao pravo u golmana domaćeg tima. Imao je dosta problema sa brzim igračima danskog vicešampiona

Mihajlo Ilić 2

Mihajlo Ilić
Mihajlo Ilićfoto: Starsport©

Imao je krivice kod prvog gola Noršelenda, a onda je u završnici utakmice postigao nesrećni autogol i dodatno ukanalio Partizan. Jeste mlad i jeste pred njim budućnost, ali mora dosta bolje od ovoga.

Aranđel Stojković 2

Aranđel Stojković
Aranđel Stojkovićfoto: Starsport©

U prvom poluvremenu nije ni lasom mogao da stigne brzonoge fudbalera danskog kluba. Ali na njegovu sreću Partizan zbog toga nije primio nijedan gol. U nastavku je bio bolji, okušao je i sreću udarcima nekoliko puta, a i izblokirao je čistu dobar udarac rivala, ali sve je to bilo malo za nešto veću ocenu.

Aleksandar Šćekić 1.5

Aleksandar Šćekić
Aleksandar Šćekićfoto: EPA/Martin Sylvest

Dobio je šansu umesto suspendovanog Kristijana Belića i apsolutno je pokazao da je daleko od onog igrača iz prvog mandata u Partizanu. Potpuno bespotrebno je skrivio drugi penal koji crno-bele gurnuo u ambis. Na sredini terena je bio potpuno nadigran od rivala, bukvalno ništa dobro nije doneo Parnom valjku.

Frenk Kanute 3

Frenk Kanute
Frenk Kanutefoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Nije se ni Kamerunac proslavio, ali je i takav bio barem duplo bolji od Šćekiča i prava je nepoznanica zbog čega je njega Duljaj izveo iz igre, a ne Šćekića. Ipak, i pored svega daleko je to od onoga što se od njega očekuje u dresu Partizana.

Bibars Natho 3.5

Bibars Natho
Bibars Nathofoto: Starsport©

Vidi se da izraelski majstor fudbala ulazi u godine u kojima je skoro nemoguće pružati partije na kakve smo navikli od njega. I pored toga, ponovo je bio jedan od retkih u Partizanu koji je pokušavao nešto, ali sve je to bilo neuspešno i kratkog daha.

Kvinsi Menig 1

Kvinsi Menig
Kvinsi Menigfoto: Starsport©

Još jedan očajna partija holandskog fudbalera. Ništa dobro nije uradio, a i kada je mogao da uradi nešto napravio je grešku. Posle se povredio i napustio igru, ali sve u svemu užasna partija. Pitanje je dokle će Partizan imati još strpljenja za njega...

Ksander Severina 3

Ksander Severina
Ksander Severinafoto: Starsport

Ni drugo krilo Partizana nijšta bolje nije bilo, ali je barem momak sa Kurasaa nešto više pokušavao, ali je i on bio daleko od one igre koja se od njega očekuje. Nije se našao niti u jednoj šansi, niti je imao neko svoj prepoznatljiv prodor po desnoj strani.

Mateus Saldanja 4

Mateus Saldanja
Mateus Saldanjafoto: Starsport©

Trudio se koliko je mogao Brazilac. Nekoliko puta je bukvalno sam pokušao da postigne gol solo-prodorom. Ostavio je srce na terenu, ali nije imao pravu pomoć saigrača da bi postigao barem gol. Borio se maksimalno i može izdignute glave da se vrati za Beograd.

Igor Duljaj 0

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

Još jednom je u potpunosti nadigran na evropskom gostovanju. Protiv Sabaha je primio dva gola, ali ovo sada je brodolom koji Partizan ne pamti u 21. veku. Duljaj je još jednom dokazao da nije za trenera Partizana i što pre sam podnese ostavku to će biti bolje i za njega i za crno-bele.

Izmene:

Aldo Kalulu 2

Zamenio je Meniga, i nije se video do kraja meča. Imao je jednu dobru reakciju u odbrani i to je sve. Mršav početak omalenog fudbalera u dresu Partizana.

Samed Baždar 3.5

Imao je nekoliko dobrih dodavanja, Partizan je nešto bolje započeo sa igrom u napadu od njegovog ulaska. Ipak, kada je krenuo brodolom posle trećeg gola rivala i Baždar je u potpunosti stao.

Nemanja Nikolić /

Malo vremena proveo na terenu

Nemanja Trifunović /

Malo vremena proveo na terenu

Bonus video:

00:20

SPEKTAKL U HUMSKOJ: Partizan protiv Sabaha juri 2 gola zaostatka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.