OCENE IGRAČA PARTIZANA: Kalulu i Filipović zalutali na teren, Duljaj sve POGREŠIO!
Aldo Kalulu i Nikola Antić, Foto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

ZA ZABORAV

OCENE IGRAČA PARTIZANA: Kalulu i Filipović zalutali na teren, Duljaj sve POGREŠIO!

Crno-beli su poraženi rezultatom 2:0 , a kranji ishod mogao je da bude i ubedljiviji u korist domaćina

Objavljeno: 20:42h

Fudbaleri Partizana odigrali su sraman meč na gostovanju Sabahu u predgrađu Bakua.

Crno-beli su poraženi rezultatom 2:0 , a kranji ishod mogao je da bude i ubedljiviji u korist domaćina.

U ovom tekstu bavimo se ocenama fudbalera Parnog valjka, a one se kreću u rasponu od nula do deset.

Aleksandar Jovanović - 7.5

Aleksandar Jovanović
Aleksandar Jovanovićfoto: FOTO: FK Partizan

I pored primljenih golova bio je jedan od najboljih igrača Partizana. Dugo je svojim sjajnim odbranama držao crno-bele u igri. Uspeo je da odbrani i penal najboljem igraču Sabaha, ali je nedugo potom primio evrogol od Bojana Letića. U toj situaciji je bio nemoćan, ali je kod drugog gola Sabaha mogao bolje da reaguje, pa zbog toga njegova ocena nije još i viša.

Aleksandar Filipović - 2

Aleksandar Filipović
Aleksandar Filipovićfoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Desni bek Partizana odigrao je užasnu utakmicu. Dobio je priliku umesto novajlije Aranđela Stojkovića što se pokazalo kao ogromna greška Igora Duljaja. Bivši fudbaler BATE Borisova bio je katastrofalan na obe strane terena. Po njegovoj strani duvala je promaja u odbrani Partizana i pravo je čudo kako crno-beli nisu primili gol dok je on bio na terenu.

Mihajlo Ilić - 6

Mihajlo Ilić
Mihajlo Ilićfoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Mladi štoper Partizana odigrao je solidnu utakmicu, nije imao velikih kikseva, ali nije previše ni blistao. Nije kriv ni za jedan od dva postignuta gola, imao je nekoliko dobrih reakcija i nema sumnje da će biti sve bolji kako vreme bude odmicalo.

Svetozar Marković - 6

Svetozar Marković
Svetozar Markovićfoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ista situacija kao i sa njegovim kolegom iz zadnje linije. Kapiten Partizana nije imao velikih grešaka, niti je kriv za bilo koji od primljenih golova. Ipak, odbrana koja primi dva gola od Sabaha ne može da dobije, niti zaslužuje, veću ocenu.

Nikola Antić - 4

Nikola Antić
Nikola Antićfoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Bio je duplo bolji od svog kolege sa desne strane, ali i to je daleko ispod očekivanja. Imao je mnogo problema u odbrani, dok je u napadu često grešio u dodavanju. Uspeo je u nekoliko navrata da uputi dobar centaršut, kao i da zaustavi par opasnih napada Sabaha, ali je sve to veoma mršavo. Jedan je od krivaca i za drugi gol rivala. Posle njegovih uvodnih mečeva u dresu Partizana jasno je da je trenutno daleko od kvaliteta Slobodana Uroševića kojeg je zamenio u Humskoj 1.

Kristijan Belić - 6.5

Kristijan Belić
Kristijan Belićfoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ponovo je pokazao borbenost, ali je ponovo rano dobio žuti karton. Ruku na srce, bila je to prestroga odluka katastrofalnog arbitra iz Gruzije. Belić je posle tog kartona bio pažljiviji, ali je i tako uspeo da prekine veliki broj napada rivala. Imao je nekoliko grešaka u pokretanju napada, pa mu je ocena nešto manja.

Frenk Kanute - 7

Frenk Kanute
Frenk Kanutefoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pokazao je još jednom afrički vezista da je jedno od najvećih pojačanja Partizana ovog leta. Odigrao je sasvim dobar meč i pravo je čudo zbog čega je Igor Duljaj odlučio da ga izvede iz igre. Nije bio savršen, ali je Kanute svakako zaslužio prelaznu ocenu za svoju partiju

Aldo Kalulu - 1

Aldo Kalulu
Aldo Kalulufoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Dobio je šansu umesto Bibarsa Natha i to se pokazalo kao najveća greška Igora Duljaja. Omaleni fudbaler je na terenu proveo 55 minuta, a za to vreme maltene ništa dobro nije uradio. Izgubio je bezbroj lopti, a veliki broj njih bio je u opasnom delu terena. Imao je dosta sreće da Sabah nije uspeo da iskoristi te njegove greške da dođe do gola. Partija za zaborav!

Ksander Severina - 5

Ksander Severina
Ksander Severinafoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Bleda partija hitronogog fudbalera. Imao je nekoliko dobrih prodora na meču i to je bilo to od njega. U prvom poluvremenu se našao u dobroj šansi, ali je loše reagovao. U nastavku meča napravio je penal, ali treba i napomenuti da je sudija iz Gruzije bez ikakve potrebe pokazao na belu tačku.

Kvinsi Menig - 4.5

Kvinsi Menig
Kvinsi Menigfoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Protiv Vojvodine je postigao evrogol, a danas je bio daleko od nivoa na kojem mora da bude. Bezbroj pogrešnih poteza, izgubljenih lopti i ishitrenih poteza. Holanđanin je bio jedan od lošijih u očajnoj predstavi Partizana večeras.

Mateus Saldanja - 5.5

Mateus Saldanja
Mateus Saldanjafoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Brazilac se dosta trudio, ali nije pružio ni približno dobru partiju kao protiv TSC-a i Vojvodine. Nije uspeo da uđe ni u jednu šansu tokom čitavog toka meča. Često se spuštao po loptu i izvlačio po strani, ali nije uspeo da razburi uspavane crno-bele.

Izmene:

Bibars Natho - 5.5

Bibars Natho
Bibars Nathofoto: @Starsport/Srđan Stevanović

Ušao je u igru umesto očajnog Kalulua i pružio je dosta bolju partiju od njega, ali je to bilo daleko od onih Nathovij prepoznatljivih partija. Trudio se i pokušavao da pasovima stvori šanse svojim saigarčima, ali u tome nije uspeo. Bio je dosta sigurniji na lopti od Kalulua, ali to nije donelo mnogo toga Partizanu.

Danilo Pantić - 4

Danilo Pantić
Danilo Pantićfoto: Starsport©

Duljaj je mnoge iznenadio nakon što ga je ubacio u igru umesto Kanutea i pokazalo se kao loš potez. Apsolunto ništa nismo videli od bivšeg fudbalera Čelsija. Još jedna njegova partija za zaborav.

Aranđel Stojković - 5

Aranđel Stojković
Aranđel Stojkovićfoto: Starsport©

Zamenio je užasnog Filipovića, stabilizovao je malo desnu stranu Partizanove odbrane, ali daleko od toga da je pružio bog zna kakvu partiju. Ipak, ovo mu je tek drugi meč u dresu Parnog valjka i očekuje se da će biti bolji kako vreme bude prolazilo.

Aleksandar Šćekić - 5

Aleksandar Šćekić
Aleksandar Šćekićfoto: Starsport©

Zamenio je Kristijana Belića. Nije imao velikih grešaka, ali nije imao ni previše dobrih poteza. Osrednja partija iskusnog veziste.

Nemanja Nikolić - /

Nemanja Nikolić
Nemanja Nikolićfoto: Starsport©

Proveo je veoma malo vremena na terenu.

Igor Duljaj - 2

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Trener Partizana je možda zaslužio i manju ocenu od ove. Pogrešio je u svemu što je mogao, u postavci igre, prvih 11, izmenama... Apsolutno ništa nije uradio za pohvalu u ovom duelu. Partizan je za 90 minuta uputio tri udarca ka golu rivala iz velike daljine i to je bilo sve, dok je Sabah imao skoro 20 udaraca ka golu Partizana, te je stvorio ogroman broj stopostotnih šansi. Vreme prolazi, a Duljaj ne pokazuje velike pomake, ostaje da se vidi dokle će uprava kluba imati razumevanja za njega.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.