OČARAO IH: Turci u EKSTAZI zbog Tadića, Srbin dobio NEZAPAMĆENE hvalospeve! (VIDEO)
Dušan Tadić u duelu sa Sumom iz Zimbrua, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

maestro

OČARAO IH: Turci u EKSTAZI zbog Tadića, Srbin dobio NEZAPAMĆENE hvalospeve! (VIDEO)

Dušan Tadić je posle samo nekoliko minuta pokazao da će biti ogromno pojačanje za Fenerbahče

Objavljeno: 11:38h

Dušan Tadić je na fenomenalan način debitovao u dresu Fenerbahčea.

Turski velikan je u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija deklasirao Zimbru iz Moildavije rezultatom 5:0.

Kapiten reprezentacije Srbije je posle samo nekoliko minuta provedenih na terenu upisao prvu asistenciju za svoj novi klub.

On je sjajnim lažnjakom defanzivca gostiju potpuno izbacio iz igre, a potom dodao do Kadioglua koji je postigao spektakularan pogodak.

Do kraja meča Fener je postigao još četiri gola, a igrač susreta bio je Edin Džeko. Napadač iz Bosne i Hercegovine postigao je gol i upisao dve asistencije.

On je, očekivano, dobio najviše prostora u turskim medijima, ali nije nezapaženo prošla ni Tadićeva blistava partija.

Turski mediji su oduševljeni onim što su videli od dojučerašnjeg lidera Ajaksa. Euforično su i pisali o pobedi, učinku novajlija. - I Dušan Tadić... Godinama pratim tursku ligu i najbolji igrač čije se prezime završava na "ić" bio je Rapaić (bivši hrvatski fudbaler, nekada igrač Fenerbaheča), a čini se da će ga Tadić nadmašiti. Možda je rano o tome govoriti ali ono što smo videli je potpuno drugačiji tim u odnosu na prethodnu sezonu - napisao je autor teksta u tiražnom Fanatiku.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.