NIKOLIĆ PRED GOSTOVANJE U NIŠU: Ne očekujte lep fudbal, rezultat je prioritet!
Foto: Filip Plavčić

Mihajlović pod znakom pitanja

NIKOLIĆ PRED GOSTOVANJE U NIŠU: Ne očekujte lep fudbal, rezultat je prioritet!

Trener crno-belih je poručio navijačima da stanu iza igrača
Objavljeno:
foto: Fonet

On je dodao da ima maksimalno poverenja u svoje igrače, od kojih očekuje da u utakmicu protiv Radničkog uđe maksimalno motivisano.

- Imam mnogo poverenja u svoje igrače. Očekujem da uđu maksimalno koncentrisano i motivisani. Ono što publika treba da zna je da treba da stane iza igrača i ono što je neobično važno da se iz ove utakmice izađe uspešno. Ne treba očekivati neku lepotu u igri, jer će nam i teren biti protivnik, biće prilike za lep fudbal, ali po svaku cenu treba doći do rezultata - rekao je Nikolić.

foto: Dado Đilas

Trener crno-belih je rekao da pored Alena Stevanovića, jedino ne zna da li će Nemanja Mihajlović konkurisati za sutrašnju utakmicu.

Crno-beli su drugi na tabeli Super lige sa 64 boda, šest manje od prvoplasirane Crvene zvezde, dok je Radnički peti sa 43. Nikolić je kazao da ne želi 10 kola pre kraja Super lige Srbije da se bavi kalkulacijama, jer do kraja prvenstva ima još mnogo da se igra.

foto: Dado Đilas

- Ima još 10 kola do kraja. Ne želim da se bavim kalkulacijama. Ne znam ko može da se bavi matematikom 10 kola pre kraja. Ima dosta kvalitetnih ekipa u ovoj našoj ligi. Niti smo mi pobedili u Nišu, niti je naš rival pobedio bilo koga. Samo se nadam da nema ljudi koji znaju nešto što ja ne znam - rekao je trener Partizana.

BONUS VIDEO: Grobari prave sjajnu atmosferu pred meč sa Cedevitom

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.