MODRIĆ ODBIO 60.000.000 EVRA IZ SAUDIJSKE ARABIJE! Luka ima samo jedan cilj do kraja sezone (FOTO)
Luka Modrić, Foto: EPA/Alejandro Garcia

hrvat rekao ne!

MODRIĆ ODBIO 60.000.000 EVRA IZ SAUDIJSKE ARABIJE! Luka ima samo jedan cilj do kraja sezone (FOTO)

Osvajač Zlatne lopte iz 2018. godine je deo aktuelnog prvaka Evrope od 2012. godine, odigrao je 476 utakmica, postigao 37 golova i osvojio 22 trofeja

Objavljeno:

Fudbaler Real Madrida i kapiten reprezentacije Hrvatske, Luka Modrić (37) dobio je ponudu jednog kluba iz Saudijske Arabije vrednu 60.000.000 evra.

Kako prenosi španski novinar Tomas Gonzalez-Martin, legendarni vezista odbio je tu mogućnost jer želi da nastavi karijeru među "Los Blankosima."

Luka Modrić
Luka Modrićfoto: EPA/Rodrigo Jimenez

Rođeni Zadradin ugovor sa "kraljevskim klubom" ima do kraja sezone, ali još nije dobio ponudu za produžetak saradnje.

- Modrić je poručio Realu da želi da ostane još jednu godinu dana i da odbija ogromnu ponudu iz Saudijske Arabije. Nudili su mu 60 miliona evra za dvogodišnji ugovor, ali on želi da ostane u Realu. On planira da završi karijeru u madridskom klubu - tvrdi Gonzalez-Martin.

Luka Modrić u dresu reprezentacije Hrvatske
Luka Modrić u dresu reprezentacije Hrvatskefoto: EPA/Georgi Licovski

Osvajač Zlatne lopte iz 2018. godine je deo aktuelnog prvaka Evrope od 2012. godine, odigrao je 476 utakmica, postigao 37 golova i osvojio 22 trofeja.

- Modrićev menadžer je proteklih meseci saopštio čelnicima Reala da Modrić ima ponudu iz Saudijske Arabije. To je nateralo predsednika Reala Florentina Pereza da pomisli da hrvatski fudbaler želi da napusti Madrid. Sada je Modrić odlučio da lično čelnicima Reala kaže da je odbio ponudu iz Saudijske Arabije - dodao je Gonzalez-Martin, a Modrić zarađuje 10.000.000 evra.

Bonus video:

02:14

SKANDALOZNO PONAŠANJE GOLMANA ARGENTINE! Bivši fudbaler Partizana: Zbog neprimerenog ponašanja SVE ZASLUGE MU PADAJU U VODU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.