HAOS U REPREZENTACIJI HRVATSKE: Livaja napustio "Kockaste" posle skandala u Rijeci! (VIDEO)
Marko Livaja, Foto: EPA/CHRISTIAN BRUNA

uspelo im

HAOS U REPREZENTACIJI HRVATSKE: Livaja napustio "Kockaste" posle skandala u Rijeci! (VIDEO)

Hrvatska u sredu 14. juna igra polufinale Lige nacija sa Holandijom

Objavljeno:

Marko Livaja je napustio kamp fudbalske reprezentacije Hrvatske pred završni turnir Lige nacija, nakon skandala u ponedeljak na stadionu 'Rujevica' u Rijeci.

Tada je napadač Hajduka pokušao fizički da se obračuna sa navijačima Rijeke koji su ga vređali.

Hrvatska u sredu 14. juna igra polufinale Lige nacija sa Holandijom, a oko 1.500 navijača pratilo je trening sa tribina.

"Hej Livaja, niko te ne voli", "Livaja tovare", "Smeće", "Je*em ti majku", "Smeće jedno, marš iz reprezentacije" - dovikivali su izgrednici, a čulo se i "Pogledaj stolice na istočnoj tribini, dužni ste da platite štetu koju ste napravili - aluzija na štetu koju je napravila Torcida u finalu Kupa Hrvatske odigranom na stadionu Rijeke.

Livaja je posle tog finala bio u centru pažnje jer je pevao uvredljivu pesmu koja sadrži elemente nasilja i vređa navijače Šibenika, poraženog finaliste.

HNS je pokrenuo disciplinski postupak, a u javnosti je krenulo mišljenje da bi Livaja trebalo da bude odtrsanjen iz nacionalnog tima. Napadač (29) se ipak sam povukao:

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osećam da nisam spreman da dam reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje da ima mir tokom priprema za ovo važno takmičenje. Momcima želim svu sreću u Holandiji, da se okite zlatom, za šta sigurno imaju kvalitet i zajedništvo. Zahvaljujem selektoru na razumijevanju, predsedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi zaista puno znači i nadam se da ću u budućnosti i dalje biti njen član - rekao je Livaja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.