HOĆE LI I ON ZA PETRO DOLARIMA? Di Marija se oprostio od Juventusa
Anhel Di Marija, Foto: EPA /Alessandro di Marco

rastanak

HOĆE LI I ON ZA PETRO DOLARIMA? Di Marija se oprostio od Juventusa

Sa kaznom zbog finansijskih malverzacija, Juve je ostao bez Lige šampiona i preko Serije A i ići će tek u Ligu konferencija i to ako ih UEFA ne kazni dodatno

Objavljeno:

Anhel Di Marija je bio glavna poluga Juventusa kad je bio zdrav, vukao je klub u svim takmičenjima, ali nije uspeo da doprinese osvajanju trofeja.

"Stara dama" je zaustavljena u polufinalu Kopa Italije od Intera, a u polufinalu Lige Evrope od Sevilje - oba ova kluba su kasnije osvojila pomenuta takmičenja.

Sa kaznom zbog finansijskih malverzacija, Juventus je ostao bez Lige šampiona i preko Serije A i ići će tek u Ligu konferencija i to ako ih UEFA ne kazni dodatno, što su pokušali da izbegnu istupanjem iz Superlige Evrope.

Nakon svega, Di Marija je odlučio da napusti Torino posle samo jedne sezone.

Anhel Di Marija, Anhel di Marija, FK Juventus
foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

- Došao sam do kraja teškog i komplikovanog perioda. Odlazim iz Juventusa siguran u saznanju da sam dao sve od sebe da klub nastavi da osvaja titule, ali to nije bilo moguće. Odlazim sa gorkim ukusom što nisam uspeo, ali sa radošću što sam sa sobom poveo mnogo prijatelja u ovu divnu svlačionicu u kojoj sam bio deo. Hvala svim mojim saigračima na naklonosti koju su mi ukazivali od prvog dana, uvek sam se osećao kao kod kuće. Pozdravljam sve Juventine i zahvaljujem se na njihovoj svakodnevnoj naklonosti - napisao je između ostalog Argentinac, koji je odigrao 40 utakmica za Juventus u svim takmičenjima, postigao osam golova i upisao sedam asistencija - napisao je Argentinac u oprtoštajnoj poruci.

Pretpostavlja se da je sledeća stanica sjajnog krila neki klub iz Saudijske Arabije koja je u velikom naletu na fudbalskom tržištu. Pogotovo što je Di Marija, poput većine Južnoamerikanaca poniklih u siromaštvu, uvek išao za novcem, što je potvrdila i njegova supruga kada je iz Real Madrida otišao u Mančester Junajted.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.