CIRKUS- OFK BEOGRAD BEZ BORBE ULAZI U PRVU LIGU SRBIJE? BSK Borča odbila da dođe na utakmicu!
Detalj sa utakmice Zemun - OFK, Foto: Starsport©

SKANDAL

CIRKUS- OFK BEOGRAD BEZ BORBE ULAZI U PRVU LIGU SRBIJE? BSK Borča odbila da dođe na utakmicu!

BSK Borča se odlučila na ovakav potez iz revolta

Objavljeno:

OFK Beograd je uoči poslednjeg kola Srpske lige Beograd bio potreban trijumf da overi prvo mesto na tabeli i plasman u Prvu ligu Srbije, s obzirom da su bili izjednačeni sa Zemunom koji su nedavno savladali u ključnom duelu.

Trebalo je da ove subote u 17 časova dočekaju BSK Borču, ali ot ove utakmice neće biti ništa jer gosti neće ni doputovati na Karaburmu.

Kako prenosi "Butasport", BSK Borča se odlučila na ovakav potez iz revolta, ogorčeni zbog kazne koju su dobili od Fudbalskog saveza Beograda, a ono što im smeta jeste to što iste kazne nisu dobili i Radnički iz Obrenovca i Studentski grad. Ovim porazom, BSK ispada iz Srpske lige.

Čak je stigla potvrda na poznatom sportskom sajtu "SofaScore", gde je već upisan službeni rezultat od 3:0 u korist OFK Beograda, kao i na najpoznatijem sajtu za sve lige "SrbijaSport.net".

Ono što je još zanimljivo, jeste i to da je BSK upravo ekipa koja je remijem sa Zemunom (0:0) omogućila OFK-u da u sledećem kolu pobedom u direktnom duelu sa Taurunumom stekne prevagu u borbi za prvo mesto.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.