"NE OSTAVLJAJ ME SAMU, ŽIVOTE MOJ, NE ZNAM DA ŽIVIM BEZ TEBE!" Supruga golmana je OČAJNA, njena poruka kida srca!
Alba Silva i Serhio Riko, Foto: Instagram/@albasilva

svi se mole

"NE OSTAVLJAJ ME SAMU, ŽIVOTE MOJ, NE ZNAM DA ŽIVIM BEZ TEBE!" Supruga golmana je OČAJNA, njena poruka kida srca!

Riko je u rodnoj Andaluziji učestvovao u tradicionalnoj povorci na konjima koja se završila stravično

Objavljeno:

Porodica, prijatelji i navijači golmana Serhija Rika, mole se za njegovo ozdravljenje u periodu koji su lekari označili kao ključni nakon nesreće na jahanju tokom koje je Španac pretrpeo teške povrede.

Samo dan nakon odbrane titule u francuskoj Ligi 1 sa Pari Sen Žermenom, Riko se obreo u rodnoj Andaluziji, u Uelvi, gde je učestvovao u tradicionalnoj povorci na konjima.

Jedan konj se navodno istrgao iz kola koja je vukao i sudario sa Rikovim konjem nakon čega je čuvar mreže pao na zemlju, ali i dobio udarac u glavu kopitom.

Serhio Riko
foto: EPA/David Ramos

Serhio je slomio vratne pršljenove i pretrpeo moždani udar. Hitna pomoć je brzo stigla i helikopterom ga prebacila u bolnicu u Sevilji. Tamo je priključen na aparate za održavanje života...

Jutros se na društvenim mrežama prvi put oglasila njegova supruga Alba Silva, koja je ostavila jednu zabrinjavajuću poruku.

- Ne ostavljaj me samu, ljubavi moja, jer kunem se da ne mogu i ne znam da živim bez tebe. Čekamo te živote moj, toliko te volimo - napisala je očajna supruga 29-godišnjeg golmana.

Albina prethodna poruka je bila optimističnija.

- Hvala vam za svu ljubav koju imate prema nama. Serhio ima mnogo ljudi koji se mole za njega i veoma je jak. Nemam reči da opišem šta osećam - mapisala je u obraćanju navijačima.

Alba Silva, Serhio Riko
foto: Instagram/@albasilva

Riko je u PSŽ stigao 2019. iz Sevilje i za pariski klub je dosad odigrao 24 utakmice, uključujući finale Lige šampiona 2020.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.