IZNENAĐENJE NA MARAKANI: Crvena zvezda sprema spektakl za proslavu titule! (FOTO)
Navijači Crvene zvezde, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

navijači oduševljeni!

IZNENAĐENJE NA MARAKANI: Crvena zvezda sprema spektakl za proslavu titule! (FOTO)

Šesta uzastopna titula crveno-belih će biti proslavljena 28. maja

Objavljeno: 09:48h

Fudbaleri Crvene zvezde su dominirali u nacionalnom prvenstvu tokom cele sezone, a utakmica protiv Novog Pazara je prava prilika da se proslavi još jedna titula prvaka države.

U nedelju, 28. maja će na stadionu "Rajko Mitić" biti i preko 100 nekadašnjih igrača koji znaju kako se osvajaju titule u crveno-belom dresu.

Proslavu šeste uzastopne titule će uveličati predstavnici praktično svih Zvezdinih generacija, počev od Dušana Maravića, Dragana Džajića, preko Jovana Kuleta Aćimovića, Vladimira Petrovića, Duleta Savića, predstavnika čuvene generacije koja je savladala Real Madrid, Žarka Đurovića, kao i fudbalera koji su sa Zvezdom postali evropski prvaci.

Zvezdine legende
Zvezdine legendefoto: FK Crvena zvezda

Marakanu će 28. maja posetiti i Zoran Jovičić - strelac na utakmici protiv Barselone, kao i fudbaleri koji su bili deo Zvezde do generacije iz 2014. i Dragana Mrđe. Očekuje se dolazak i mnogih drugih bivših igrača, preko 100 nekadašnjih fudbalera.

Ulaz na utakmicu koja počinje od 19 časova je besplatan, a svi zvezdaši će imati priliku da aplauzima i sjajnom koreografijom u kojoj će učestvovati svaki navijač na stadionu pozdrave buduće učesnike Lige šampiona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.